Ο Μεντβέντεφ πρότεινε τη μεταφορά όλων των τύπων όπλων στους εχθρούς της Δύσης

RIA Novosti / Ekaterina Shtukina
Freepen.gr - Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ πρότεινε στο κανάλι του στο Telegram ότι ως απάντηση στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, θα πρέπει να παραδοθούν όλοι οι δυνατοί τύποι όπλων στους "εχθρούς του δυτικού κόσμου".

Ο Μεντβέντεφ έγραψε πως οι νέες δυτικές κυρώσεις θα πρέπει να απαντηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να προκληθεί η μέγιστη δυνατή ζημιά στις χώρες που επέβαλαν τους περιορισμούς.

"Φοβούνται να παραδώσουν τα όπλα μας στους εχθρούς του δυτικού κόσμου; Θα πρέπει να τους παραδώσουμε όλους τους δυνατούς τύπους όπλων, εκτός από τα πυρηνικά (προς το παρόν)!". - τόνισε ο Μεντβέντεφ.

"Και όχι κανόνες κατά του εχθρού! Ο καθένας μπορεί να κάνει το καθήκον του!" - έγραψε.

"Φοβούνται την αναρχία και την έκρηξη της εγκληματικότητας στις μεγάλες πόλεις; Πρέπει να βοηθήσουμε στην αποδιοργάνωση της δημοτικής τους αυτοδιοίκησης"! - τόνισε ο Μεντβέντεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail