Μεντβέντεφ: διαμορφώνεται ενεργά ένα πολυπολικό σύστημα διεθνών σχέσεων

RIA Novosti / Alexey Danichev
Freepen.gr - Το πολυπολικό σύστημα των διεθνών σχέσεων διαμορφώνεται ενεργά, η Ρωσία συμμετέχει άμεσα στη διαδικασία αυτή, δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

"Βλέπουμε πώς διαμορφώνεται ενεργά το πολυπολικό σύστημα των διεθνών σχέσεων, είμαστε άμεσοι συμμετέχοντες σε αυτή τη διαδικασία", έγραψε στον χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες και τους προσκεκλημένους του XII Διεθνούς Νομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

Τα ανεξάρτητα κράτη που επιδιώκουν τη συνεργασία με βάση τις θεμελιώδεις αρχές του διεθνούς δικαίου, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την κυρίαρχη ισότητα γίνονται οι κινητήριες δυνάμεις πίσω από τον μετασχηματισμό της παγκόσμιας τάξης, τόνισε ο Μεντβέντεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail