«Οι ΗΠΑ κλέβουν χρήματα από τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας τα περιουσιακά τους στοιχεία για την Ουκρανία»

pixabay / forcal35
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες απλώς κλέβουν ρωσικά χρήματα χρησιμοποιώντας ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για να στηρίξουν την Ουκρανία, δήλωσε ο διακεκριμένος Αμερικανός επενδυτής Jim Rogers σε συνέντευξή του στο RIA Novosti, τονίζοντας ότι δεν εγκρίνει κάτι τέτοιο.

"Φυσικά, είναι λάθος όταν μια χώρα απλώς κλέβει τα περιουσιακά στοιχεία άλλων ανθρώπων... Δεν το εγκρίνω και δε νομίζω πως πρέπει να συμβαίνει με αυτόν τον τρόπο", δήλωσε στο πρακτορείο, σχολιάζοντας την απόφαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους να χρησιμοποιήσουν ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για να δημιουργήσουν έσοδα από αυτά προκειμένου να στηρίξουν την Ουκρανία.

Παράλληλα, ο Ρότζερς τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες επιτρέπονται από τις κυβερνήσεις πολλών κρατών κατά τη διάρκεια σχεδόν οποιασδήποτε στρατιωτικής δράσης και οι αμερικανικές αρχές αυτή την στιγμή, κατά τη γνώμη του, θα κάνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν το Κίεβο.

"Οι ΗΠΑ θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν την Ουκρανία κατά της Ρωσίας και θα κάνουν ό,τι μπορούν. Δεν ξέρω αν αυτό θα βοηθήσει την Ουκρανία να νικήσει", πρόσθεσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail