«Οι Ρώσοι μπορεί να επιτεθούν στους Ουκρανούς από δύο πλευρές»

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Τα ρωσικά στρατεύματα μπορεί να αρχίσουν να προελαύνουν στις θέσεις της AFU από δύο πλευρές, γράφει η τσέχικη ιστοσελίδα Lidovky.

«Οι Ρώσοι προελαύνουν προς το Χάρκοβο και το γράφουν εδώ και αρκετές ημέρες. Ποιος είναι ο στόχος; Ο Πούτιν σίγουρα δεν είναι αντίθετος στο να αποκτήσει μια ουδετερή ζώνη κοντά στα σύνορα, και το λέει επίσημα. Ωστόσο, ο στόχος μπορεί να είναι κάτι άλλο", αναφέρει το δημοσίευμα.

Το άρθρο σημειώνει ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα επωφεληθούν έτσι από το γεγονός πως η Ουκρανία θα πρέπει να ενισχύσει την άμυνά της κοντά στο Χάρκοβο, αποδυναμώνοντάς την στο Ντονμπάς, και στη συνέχεια ο ρωσικός στρατός θα αρχίσει να επιτίθεται και από τις δύο πλευρές.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της διοίκησης της περιφέρειας του Χάρκοβο, Βιτάλι Γκάντσεφ, δήλωσε ότι η επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων θα δημιουργήσει μια «ουδέτερη ζώνη» κοντά στα ρωσικά σύνορα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail