Η πρώτη δημοσκόπηση δείχνει ότι ο Μακρόν χάνει για πλάκα τις επερχόμενες πρόωρες εκλογές

Freepen.gr - Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την είδηση ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα διεξάγει πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο δείχνει πως ο Εθνικός Συναγερμός θα λάβει σχετική πλειοψηφία μεταξύ 235 και 265 εδρών, ενώ το κόμμα του Μακρόν θα λάβει μόνο 125 έως 155 έδρες.

Ωστόσο, η δημοσκόπηση της Harris Interactive για το γαλλικό δημοσίευμα Challenges διεξήχθη πριν από την είδηση ότι ο Εθνικός Συναγερμός και οι Ρεπουμπλικάνοι (LR) θα σχηματίσουν από κοινού συμμαχία. Σύμφωνα με το εκλογικό τους σύμφωνο, οι υποψήφιοι των Ρεπουμπλικάνων θα κατέβουν με το ψηφοδέλτιο του Εθνικού Συναγερμού.

Η δημοσκόπηση της Harris Interactive δείχνει ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα κέρδιζαν 40 έως 55 έδρες αν η ψηφοφορία διεξαγόταν τώρα. Παραμένει ασαφές πόσες έδρες θα κέρδιζε ένα συνδυασμένο ψηφοδέλτιο του Εθνικού Συναγερμού και των Ρεπουμπλικάνων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail