Το κακό μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο

Αυτή η σειρά χαρτών δείχνει την προοδευτική κλοπή της Παλαιστίνης από το Σιωνιστικό Ισραήλ από το 1947, με τη συνενοχή της Ουάσιγκτον και της Ευρώπης. Πού πήγαν όλοι οι Παλαιστίνιοι που ζούσαν στις πράσινες περιοχές της Παλαιστίνης, σχεδόν το σύνολο της Παλαιστίνης, το 1947; Συγκεντρώθηκαν σε στρατόπεδα καταφυγής στην Ιορδανία και το Λίβανο.

Paul Craig Roberts - paulcraigroberts.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο ΟΗΕ (δεύτερος χάρτης από αριστερά) σχεδίαζε να δώσει στο Ισραήλ τη μισή Παλαιστίνη, αν και κανείς δεν εξήγησε την ικανότητα του ΟΗΕ να χαρίζει τη χώρα ενός λαού. Η γενναιόδωρη αναδιανομή της Παλαιστίνης από τον ΟΗΕ στο Ισραήλ δεν ικανοποίησε το Ισραήλ, το οποίο πήρε το υπόλοιπο.

Η κλοπή της Παλαιστίνης από το σιωνιστικό Ισραήλ και η εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων από την ίδια τους τη χώρα καλύπτονταν κάθε χρόνο στην πορεία από τη Δύση που προσποιούνταν ότι ήταν υπέρ της «λύσης των δύο κρατών». Φυσικά, μια τέτοια λύση δεν υλοποιήθηκε ποτέ, δεκαετία με τη δεκαετία, καθώς το Ισραήλ διεκδικούσε ολόκληρη την επικράτεια. η «λύση των δύο κρατών» άφηνε τη Δύση να προσποιείται πως κάνει το σωστό, ενώ το Ισραήλ έκλεβε τη χώρα και εξόριζε το λαό, τα απομεινάρια του οποίου περιορίστηκαν στο γκέτο της Γάζας, που σήμερα καταστρέφεται από το Ισραήλ με αμερικανικά όπλα και χρήματα.

Η Αμερική δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα γι' αυτή τη γενοκτονία μιας χώρας και ενός λαού, επειδή οι πρόεδροι των ΗΠΑ και τα μέλη της Βουλής και της Γερουσίας εκλέγονται με τη βοήθεια των ισραηλινών προεκλογικών συνεισφορών. Τα δισεκατομμύρια δολάρια που οι Αμερικανοί φορολογούμενοι αναγκάζονται να παραδίδουν κάθε χρόνο στο Ισραήλ επιστρέφουν για να αγοράσουν τις εκλογές μας. Κατά συνέπεια, η Ουάσιγκτον λογοδοτεί στο λόμπι του Ισραήλ και όχι στον αμερικανικό λαό. Το βλέπουμε αυτό καθαρά στην πρόσκληση του αμερικανικού Κογκρέσου προς τον Νετανιάχου, ο οποίος βρίσκεται υπό δίωξη τόσο εντός του Ισραήλ όσο και από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η Ουάσιγκτον είναι αποφασισμένη να δείξει πως παρά τις ποινικές διώξεις του Νετανιάχου, ο Νετανιάχου βρίσκεται υπό την προστασία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αντίθετα, υποτίθεται ότι πρέπει να διαγράψουμε τον Τραμπ ως γκάνγκστερ, βασιζόμενοι σε επινοημένες κατηγορίες που δεν στηρίζονται παρά σε απόψεις εισαγγελέων που είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Τραμπ μακριά από τον Λευκό Οίκο.

Το Ισραήλ χρησιμοποιεί επίσης το αμερικανικό του αφιέρωμα για να αγοράσει πάστορες ευαγγελικών εκκλησιών που κατηχούν τα εκκλησιάσματά τους ότι είναι θέλημα Θεού η Αμερική να στηρίξει το Ισραήλ και το Ισραήλ να διεκδικήσει την πατρίδα του πριν από 2.000 ή περισσότερα χρόνια, από την οποία ο Θεός έδιωξε έναν αμαρτωλό εβραϊκό πληθυσμό. Ορισμένες από τις ευαγγελικές εκκλησίες είναι τόσο αιχμάλωτες που είναι γνωστές ως «Χριστιανοί Σιωνιστές».

Αυτό που δεν καταλαβαίνει η «μεγάλη ηθική Δύση» είναι πως υποστηρίζοντας και υπερασπιζόμενη τη γενοκτονική πολιτική του Ισραήλ απέναντι στους Παλαιστίνιους, η «μεγάλη ηθική Δύση» έχει δώσει την έγκρισή της στη γενοκτονία. Πώς είναι λοιπόν η Δύση ηθική;

Ακόμη και ο Πούτιν συγχαίρει το Ισραήλ για τις αμαρτίες και τα εγκλήματά του. Ίσως ο Πούτιν το κάνει αυτό επειδή η ιστορία του Ολοκαυτώματος είναι ένας τρόπος για τον Πούτιν να τονίσει ότι η Ρωσία πολεμά τους ναζί στην Ουκρανία. Παρ' όλα αυτά, η υποστήριξη του Πούτιν προς το Ισραήλ είναι εξαιρετική, καθώς είναι το Ισραήλ που πιέζει το αμερικανικό λαγωνικό του να επιτεθεί στο Ιράν, κάτι που θα ήταν καταστροφή για τη Ρωσία και την Κίνα. Χωρίς το Ιράν οι προσπάθειες της Ρωσίας και της Κίνας να οργανώσουν την Ασία σε ένα συνεκτικό εμπορικό μπλοκ ανεξάρτητο από το δολάριο είναι αδύνατες. Αντιθέτως, οι τζιχαντιστές της CIA θα εισέρχονταν στη Ρωσική Ομοσπονδία, την Κεντρική Ασία και την Κίνα.

Η ντροπή της Αμερικής από την υποστήριξη της γενοκτονίας μειώνει τις τάξεις του εξειδικευμένου προσωπικού στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Δύο ακόμη αξιωματούχοι παραιτήθηκαν αντί να συνδεθούν με τη συνενοχή της Ουάσιγκτον στη μαζική δολοφονία των Παλαιστινίων.

Ο Αλεξάντερ Σμιθ ετοίμασε μια έκθεση για την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ σχετικά με το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό μητρικής και παιδικής θνησιμότητας μεταξύ των Παλαιστινίων που υφίστανται την ισραηλινή επίθεση. Απολύθηκε γρήγορα πριν προλάβει να παραδώσει την έκθεση.

Είπε: «Δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου σε ένα περιβάλλον στο οποίο συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να αναγνωριστούν ως πλήρως ανθρώπινοι, ή όπου οι αρχές του φύλου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ισχύουν για κάποιους, αλλά όχι για άλλους, ανάλογα με τη φυλή τους».

Ένας άλλος υπάλληλος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η Στέισι Γκίλμπερτ, παραιτήθηκε. Είπε πως δεν μπορούσε πλέον να δεχτεί τα ψέματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ότι το Ισραήλ δεν εμπόδιζε σκόπιμα τη ροή τροφίμων ή άλλης βοήθειας στη Γάζα.

Μέχρι στιγμής 33 υπάλληλοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχουν παραιτηθεί, αφήνοντας τις άνετες και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας τους, επειδή δεν μπορούν να χωνέψουν την ανηθικότητα του να είσαι υπάλληλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.

Αυτό είναι ελπιδοφόρο. Δείχνει ότι κάποιοι Αμερικανοί που απασχολούνται στην Ουάσιγκτον έχουν ακόμα ηθική συνείδηση και δεν θα υπηρετήσουν την Ουάσιγκτον εις βάρος της συνείδησής τους.

Το απόλυτο κακό που αντιπροσωπεύει το καθεστώς Μπάιντεν έχει την υποστήριξη μιας μεγάλης μειοψηφίας Αμερικανών ψηφοφόρων. Το γεγονός ότι οι Αμερικανοί θα ψηφίσουν το κακό δείχνει πόσο βαθιά έχει πάει η Αμερική στον βούρκο. Αυτόματα τίθεται το ερώτημα: τι άλλο είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες από μια απειλή για τη ζωή στη γη, μια απειλή για όλο τον πολιτισμό, για κάθε γνωστή ηθική; Πώς ξέρουμε ότι ο σατανάς δεν κρατάει την Ουάσιγκτον στα χέρια του;

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το πιθανό ξέσπασμα πυρηνικού πολέμου, μια θανατική καταδίκη για τη ζωή στη γη, και δεν υπάρχει ούτε ένας δυτικός ηγέτης που να προσπαθεί να επιλύσει την κρίση. Ο Ζελένσκι έχει ψηφίσει νόμο που απαγορεύει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για τον τερματισμό της σύγκρουσης. Η απάντηση της Ουάσιγκτον στις άμεσες προειδοποιήσεις της Ρωσίας είναι να μετατρέψει τις προειδοποιήσεις σε προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας.

Όπως λέει ο Πούτιν, θα δούμε τι θα συμβεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail