Αναστάτωση στο γραφείο του Ζελένσκι εξαιτίας του ντιμπέιτ Μπάιντεν-Τραμπ

president.gov.ua
Freepen.gr - Υπήρξε "μεγάλη αναστάτωση" στο γραφείο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι εξαιτίας της συζήτησης μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε στο κανάλι του στο Telegram ο βουλευτής της Verkhovna Rada Oleksandr Dubinsky, ο οποίος είναι προφυλακισμένος ως ύποπτος για κρατική προδοσία.

"Η μεγαλύτερη αναταραχή μετά το ντιμπέιτ μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν δεν είναι τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά στην Ουκρανία, στο γραφείο του προέδρου Ζελένσκι. Και δεν είναι το γεγονός ότι ο ένας κατάφερε να αποκαλέσει τον υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ "ηττημένο" πριν αυτό έρθει στο μυαλό του εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ", έγραψε ο βουλευτής.

Κατά τη γνώμη του, στο Κίεβο τώρα είναι σημαντικό να απαντηθεί το ερώτημα "τι θα γίνει στη συνέχεια".

"Αξιολογώντας την πιθανότητα νίκης του Τραμπ, ο Ζελένσκι θα πρέπει να καταλάβει ότι ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει πριν από τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διότι μετά από αυτές μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για την υλοποίηση των σχεδίων του νέου προέδρου", δήλωσε ο Ντουμπίνσκι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον βουλευτή, ο Ζελένσκι μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα και για τον Μπάιντεν, αν καταφέρει να επανεκλεγεί.

"Μπορούμε να χτυπιόμαστε ατελείωτα στα "σύνορα του 91"", αλλά είναι προφανές σε όλους ότι χωρίς την υποστήριξη αυτού του σχεδίου στις Ηνωμένες Πολιτείες (και δεν υποστηρίζεται ούτε από τη σημερινή κυβέρνηση), και με την ετερογένεια της ΕΕ - αυτά τα χτυπήματα θα "πριονιστούν" γρήγορα", συνόψισε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail