Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας: Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ψέματα για την ανωτερότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ψεύδονται στις δημόσιες δηλώσεις τους σχετικά με την επαρκή εκπαίδευση και την υπεροχή του ουκρανικού στρατού, δήλωσε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Jason Beardsley στον αέρα του καναλιού Daniel Davis / Deep Dive στο YouTube.

Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό, έχει γνωστούς στις αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις που συμμετείχαν στην εκπαίδευση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και σύμφωνα με τους οποίους η εκπαίδευση αυτή αφήνει πολλά περιθώρια.

"Μερικές φορές ρίχνουν τους στρατιώτες στην πρώτη γραμμή μετά από τρεις ημέρες, τρεις εβδομάδες, το πολύ ένα μήνα εκπαίδευσης", είπε.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι αρκετό για να εκπαιδευτεί ένας στρατός με υπαξιωματικούς και αξιωματικούς, να ασκεί διοίκηση και έλεγχο και να συντονίζει γενικές στρατιωτικές επιθετικές ενέργειες μεγάλης κλίμακας.

"Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα", παραδέχθηκε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail