Η Ρωσία υπόσχεται "αποφασιστική απάντηση" στις "συγκρουσιακές" ΗΠΑ

Freepen.gr - Η Ρωσία θα απαντήσει "αποφασιστικά" στις κυρώσεις και σε κάθε άλλη "συγκρουσιακή" κίνηση των ΗΠΑ, δήλωσε ο πρεσβευτής της Μόσχας στην Ουάσιγκτον, Ανατόλι Αντόνοφ.

Ο απεσταλμένος έκανε τη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια ομιλίας αφιερωμένης στην Ημέρα της Ρωσίας, η οποία εορτάστηκε την Τετάρτη. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Ουάσινγκτον ανακοίνωσε περισσότερους περιορισμούς για τη Μόσχα λόγω της στρατιωτικής της επιχείρησης κατά της Ουκρανίας.

"Η αμερικανική κυβέρνηση συνεχάρη τον ρωσικό λαό με την ανακοίνωση ενός ακόμη πακέτου κυρώσεων", δήλωσε ο Αντόνοφ.

Η Ρωσία δεν θα επιμείνει να είναι εταίρος των ΗΠΑ, αλλά παραμένει "ανοιχτή για ειλικρινή και ισότιμο διάλογο μόλις οι Αμερικανοί συνέλθουν", τόνισε ο διπλωμάτης.

"Παρ' όλα αυτά, θα δώσουμε επαρκή και αποφασιστική απάντηση στην αντιπαράθεση που μας επιβάλλει [η Ουάσινγκτον]", προειδοποίησε ο Αντόνοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail