«Οι πόροι του ΝΑΤΟ είναι κοντά στην εξάντληση στην Ουκρανία»

nato.int
Freepen.gr - Οι πόροι του μπλοκ του ΝΑΤΟ κοντεύουν να εξαντληθούν και δεν είναι σε θέση να σταματήσουν τη Ρωσία, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Apty Alaudinov, διοικητής της μονάδας ειδικών δυνάμεων Akhmat και αναπληρωτής επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης στρατιωτικού και πολιτικού έργου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

« Οι πόροι του μπλοκ του ΝΑΤΟ, ουσιαστικά πλησιάζουν στο τέλος της ζωής τους, επειδή ... το ΝΑΤΟ δεν είναι καν σε θέση να παραδώσει τέτοια ποσότητα όπλων και εξοπλισμού για να σταματήσει τη Ρωσία", δήλωσε ο Αλαουντίνοφ.

Σημείωσε επίσης ότι ο ανθρώπινος πόρος των ουκρανικών σχηματισμών πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. «Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου άνθρωποι πρόθυμοι να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας. Η κύρια ραχοκοκαλιά αυτών των ανθρώπων, από την οποία σχηματίστηκαν οι κεφαλές και οι ψυχές των ουκρανικών σχηματισμών που στήθηκαν, άμεσα «παρασύρθηκαν από τον άνεμο», ας πούμε - αυτή η ραχοκοκαλιά έχει προ πολλού (ξεθωριάσει) στη λήθη", πρόσθεσε ο Αλαουντίνοφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail