Η Ρωσία αναμένει επίθεση του ΝΑΤΟ

nato.int
Ο Igor Istomin εξηγεί πώς η Δύση έχει προκαλέσει το Κρεμλίνο να περιμένει επίθεση στη Ρωσία και πώς η δυναμική που προκύπτει είναι πιθανό να οδηγήσει σε πόλεμο. https://www.rt.com/russia/599654-nato-attack-russia-attitude/

Paul Craig Roberts

Είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι ο Πούτιν δεν έχει ακόμη καταλάβει πως όσο αφήνει τη σύγκρουση με την Ουκρανία να φουντώνει, τόσο πιο σίγουρο είναι ότι η εμπλοκή της Δύσης θα οδηγήσει το μπλοκ του ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Για να επαναλάβω τον εαυτό μου για εκατοστή φορά, η περιορισμένη στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς ήταν ένα στρατηγικό λάθος που θα καταλήξει στον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό που χρειαζόταν ήταν μια γρήγορη αποφασιστική ρωσική νίκη πριν η Δύση εμπλακεί.

Χρειαζόταν ένα τετελεσμένο γεγονός. Αντ' αυτού, ο Πούτιν επέλεξε μια μακρόχρονη, διαρκώς διευρυνόμενη σύγκρουση. Αυτό δεν έσωσε ζωές. Μεγιστοποίησε τη δαπάνη ζωών και η καταμέτρηση απέχει πολύ από το να τελειώσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail