«Οι ΗΠΑ θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία εάν επανεκλεγεί ο Τραμπ»

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να αλλάξουν πορεία όσον αφορά την Ουκρανία και να την εγκαταλείψουν εάν ο Ντόναλντ Τραμπ επανεκλεγεί πρόεδρος, δήλωσε ο Μπιτζάν Τζιρ-Σαράι, γενικός γραμματέας του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP), το οποίο συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό της Γερμανίας, σε συνέντευξή του στο N-TV.

"Δεν αποκλείεται, για παράδειγμα, η κυβέρνηση Τραμπ να μας πει στις αρχές του επόμενου έτους: "Αγαπητοί Ευρωπαίοι, η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι δική σας υπόθεση". Και αυτό, φυσικά, θα είχε δραματικές συνέπειες για τις εξελίξεις στην Ουκρανία", είπε.

Ο Τζιρ Σαράι εκτίμησε επίσης ότι η Ουάσινγκτον σύντομα θα ενδιαφέρεται όλο και λιγότερο για την κατάσταση στην Ευρώπη και θα επικεντρωθεί στην Κίνα. Ως αποτέλεσμα, πρόσθεσε, οι ΗΠΑ δεν θα είναι έτοιμες να χρηματοδοτήσουν την ασφάλεια των ευρωπαϊκών χωρών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail