Bloomberg: Οι υποστηρικτές αποστασιοποιούνται από τον Μακρόν λόγω τοξικού στυλ

ΑΡ Photo / Sarah Μeyssonnier
Freepen.gr - Στενοί συνεργάτες απομακρύνονται από τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, θεωρώντας ότι η προσέγγισή του στη διακυβέρνηση του κράτους γίνεται τοξική, γράφει το πρακτορείο Bloomberg επικαλούμενο πηγές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απόφαση του Μακρόν να διεξαγάγει πρόωρες βουλευτικές εκλογές όχι μόνο αποτέλεσε δυσάρεστη έκπληξη για τους περισσότερους συμβούλους του, αλλά προκάλεσε και ανησυχίες για την τοξικότητα του στυλ του.

"Ακόμα και οι άλλοτε σταθεροί σύμμαχοι, σημαντικές προσωπικότητες όπως ο υπουργός Οικονομικών Bruno Le Maire, ο υπουργός Εσωτερικών Gérald Darmanin και ο πρωθυπουργός Gabriel Attal, κρατούν αποστάσεις", υποστήριξε το πρακτορείο.

Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Bloomberg, οι περισσότεροι φιλοκυβερνητικοί υποψήφιοι δε συμπεριέλαβαν την εικόνα του προέδρου στις προεκλογικές τους αφίσες και στα φυλλάδιά τους πριν από τις εκλογές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail