Οι δωρητές των Δημοκρατικών θέλουν να αποσυρθεί ο Μπάιντεν - Bloomberg

pixabay / BarBus
Freepen.gr - Υψηλόβαθμοι Αμερικανοί Δημοκρατικοί και δωρητές συζητούν το ενδεχόμενο αντικατάστασης του προεδρικού τους υποψηφίου πριν από το συνέδριο του κόμματος τον Αύγουστο, στον απόηχο της κακής εμφάνισης του Τζο Μπάιντεν στο ντιμπέιτ αυτής της εβδομάδας, ανέφερε το Bloomberg το Σάββατο.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο χαρακτήρισε "καταστροφική" την επίδοση του Αμερικανού προέδρου στην τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Τραμπ. Ο 81χρονος εμφανίστηκε αδύναμος και μπερδεμένος, δυσκολευόταν να ολοκληρώσει τις προτάσεις του και μπέρδευε τις λέξεις.

Η εκδήλωση άφησε τους δωρητές των Δημοκρατικών "απογοητευμένους" και αντάλλαξαν "οργισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου", ανέφερε το Bloomberg. "Από την Ουάσινγκτον μέχρι τη Wall Street", πολλά μέλη και υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η αντικατάσταση του Μπάιντεν είναι πλέον "η μόνη ελπίδα για τους Δημοκρατικούς".

"Η αλληλοκατηγορία και οι αλληλοκατηγορίες έχουν καταλάβει κάθε επίπεδο του κόμματος", ανέφερε το Bloomberg, σημειώνοντας πως "οι Δημοκρατικοί που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ψηφοδελτίου θα περάσουν το υπόλοιπο της προεκλογικής εκστρατείας δικαιολογώντας την υποστήριξή τους" στον υποψήφιο που θεωρείται ευρέως ακατάλληλος για το αξίωμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail