Το brand του Μακρόν είναι "τοξικό" - Bloomberg

Sebastien SALΟΜ-GΟΜΙS/ΑFΡ
Freepen.gr - Οι σύμμαχοι του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν θα μπορούσαν να αποστασιοποιηθούν από αυτόν ενόψει των πρόωρων εκλογών, καθώς ο ηγέτης τους έχει γίνει ένα "τοξικό εμπορικό σήμα" λόγω της φθίνουσας δημοτικότητάς του, ανέφερε το Bloomberg, επικαλούμενο πηγές.  

Οι επικεφαλής της επικοινωνίας στο Μέγαρο Ελιζέ παραδέχθηκαν πως δεν έχουν "καμία δημοσκόπηση ή στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν δημοσίως με τον Μακρόν για να διατηρήσουν τις θέσεις τους", ανέφερε το πρακτορείο την Τετάρτη, επικαλούμενο συμμετέχοντες σε έκτακτη συνεδρίαση κορυφαίων αξιωματούχων της γαλλικής κυβέρνησης.    

Λίγο αφότου ο Μακρόν προκήρυξε πρόωρες εκλογές νωρίτερα αυτό το μήνα, δεκάδες νομοθέτες που αρχικά υποστήριξαν τον Γάλλο ηγέτη, τώρα θέλουν να κρατήσει "χαμηλό προφίλ", καθώς η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο "αλλοπρόσαλλη", υποστήριξε το Bloomberg.   

Ακόμη και πολιτικά βαριά ονόματα όπως ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λε Μάιρ και ο πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Αττάλ, που κάποτε ήταν οι στενότεροι σύμμαχοι του Μακρόν, κρατούν αποστάσεις, ανέφερε το πρακτορείο.   
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail