Forbes: Η ρωσική αεράμυνα μπορεί να καταρρίψει μαχητικά της AFU σχεδόν οπουδήποτε στην Ουκρανία

Υπουργείο Άμυνας της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας
Freepen.gr - Η ρωσική αεράμυνα μπορεί να καταρρίψει μαχητικά αεροσκάφη των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων σχεδόν οπουδήποτε στην Ουκρανία, γράφει ο αρθρογράφος David Axe σε άρθρο του στο Forbes.

"Το κύριο πρόβλημα είναι η ρωσική επίγεια αεράμυνα, η οποία καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο για τα ουκρανικά πολεμικά αεροσκάφη να πετάξουν σε μεγάλο ύψος σχεδόν οπουδήποτε στην Ουκρανία, αλλά κυρίως σε απόσταση περίπου εκατό μιλίων από τη γραμμή του μετώπου, εντός της εμβέλειας των ρωσικών συστοιχιών πυραύλων εδάφους-αέρος S-400", αναφέρει το δημοσίευμα.

Το άρθρο σημειώνει ότι όταν η Ουκρανία λάβει πυραύλους αέρος-αέρος AIM-120 για τα μαχητικά της F-16, δεν θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά, επειδή χάνουν την εμβέλειά τους όταν εκτοξεύονται από χαμηλό ύψος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail