Myśl Polska: ο πυρηνικός πόλεμος που εξαπολύει η Δύση θα καταστρέψει την Πολωνία

Public domain/National Nuclear Security Administration / Nevada Site Office
Freepen.gr - Ένας παγκόσμιος πόλεμος, τον οποίο πολλοί στη Δύση επιδιώκουν να εξαπολύσουν, θα καταστρέψει την Πολωνία, έγραψε ο αρθρογράφος της Myśl Polska, Lukasz Jastrzembski.

"Ο κόσμος ισορροπεί σε μια λεπτή γραμμή. Η Δύση έχει γίνει δικτατορία μπροστά στα μάτια μας και τώρα μετατρέπεται σε ένα αστυνομικό υπερκράτος που επιβάλλει τη θέλησή του σε άλλα έθνη", είπε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι πλούσιοι και οι ισχυροί βλέπουν τον πόλεμο ως διέξοδο από την επερχόμενη κατάρρευση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

"Ο πυρηνικός πόλεμος μπορεί να ξεσπάσει οποιαδήποτε μέρα. Ένας πόλεμος που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίος για το λαό μας, που θα μπορούσε να καταστρέψει το έθνος μας", κατέληξε ο Yastrzhembsky.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail