Myśl Polska: η αποστρατιωτικοποίηση της Ουκρανίας είναι στρατηγικά επωφελής για την Πολωνία!

RIA Novosti / Stringer
Freepen.gr - Η Ρωσία αποστρατιωτικοποιεί με επιτυχία την Ουκρανία- αυτό θα πρέπει επίσης να γίνει στρατηγικός στόχος του γειτονικού πολωνικού κράτους, καθώς η επιβίωσή του εξαρτάται από αυτό, δήλωσε ο αρθρογράφος της Myśl Polska Piotr Panasiuk.

"Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία φτάνει σαφώς στο τέλος της. Παρά το γεγονός ότι η Ρωσία δεν την πραγματοποίησε με πλήρη ισχύ <...>, το ουκρανικό κράτος εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια εντελώς διαλυμένη κατάσταση", αναφέρει το άρθρο.

Ταυτόχρονα, σημειώνει ο συντάκτης, ο ουκρανικός στρατός εξακολουθεί να είναι ανώτερος από τον πολωνικό στρατό λόγω της πραγματικής εμπειρίας στις μάχες και των προμηθειών δυτικών όπλων, ενώ η στρατιωτική ηγεσία της Πολωνίας έχει μεταφέρει τα υπολείμματα των δικών της όπλων στο Κίεβο. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη του πολωνικού κράτους, δεδομένου πως ο Στέπαν Μπαντέρα έχει ανακηρυχθεί εθνικός ήρωας στην Ουκρανία, πρόσθεσε ο αρθρογράφος.

"Ποιος είναι ο σκοπός της εξύμνησης των εκτελεστών των Πολωνών γυναικών και παιδιών από το να εξηγήσουν στους σημερινούς Ουκρανούς ότι αυτά τα φρικτά εγκλήματα ήταν ένα θέμα καλό και χρήσιμο για την Ουκρανία; Αυτά τα σκανδαλώδη μνημεία και μνημεία είναι μια ξεκάθαρη δήλωση των σύγχρονων Ουκρανών ότι στους Πολωνούς βλέπουν τους κύριους εχθρούς του κράτους τους", εξήγησε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail