NYP: Ο Τραμπ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τη γνωστική έκπτωση του Μπάιντεν στο ντιμπέιτ

ΑΡ Photo / Μanuel Βalce Ceneta
Freepen.gr - Τα ξεσπάσματα ψυχραιμίας και τη γνωστική εξασθένηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί ο πολιτικός του αντίπαλος, ο πρώην ηγέτης των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στο επερχόμενο ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου, ανέφερε η New York Post.

"Σύμφωνα με αντιπάλους που έχουν δώσει στο παρελθόν μάχη με τον Μπάιντεν, ο πρόεδρος έχει μια σειρά από τρωτά σημεία, συμπεριλαμβανομένων των εκρήξεων θυμού και της γνωστικής επιβράδυνσης, τα οποία ο Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί στο πρώτο ντιμπέιτ στις 27 Ιουνίου", ανέφερε το δημοσίευμα.

Οι συνομιλητές του δημοσιεύματος σημειώνουν ότι η δυσκολία του Μπάιντεν να διατηρήσει την ψυχραιμία του αποτελούσε πρόβλημα ακόμη και κατά τη διάρκεια των προεκλογικών εκστρατειών για την αμερικανική Γερουσία, όπου εργάστηκε μέχρι να μετακινηθεί στον Λευκό Οίκο ως αντιπρόεδρος επί κυβέρνησης Μπαράκ Ομπάμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail