NYT: Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον αυτό που ήταν πριν από 20 χρόνια

pixabay / OpenClipart-Vectors
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον οι ίδιες όπως ήταν πριν από 20 και 30 χρόνια, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος Αμερικανός ηγέτης, ο ρόλος τους θα είναι σχετικά μειωμένος, γράφουν οι New York Times, επικαλούμενοι έναν Ιάπωνα αξιωματούχο των μυστικών υπηρεσιών.

Νωρίτερα, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα δήλωσε σε ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο ότι η Ιαπωνία είναι έτοιμη να βοηθήσει τις ΗΠΑ να διατηρήσουν την παγκόσμια τάξη σε μια εποχή που οι Αμερικανοί αμφισβητούν τον ηγετικό ρόλο της χώρας τους και αισθάνονται κουρασμένοι εξαιτίας αυτού.

"Οι ΗΠΑ δεν είναι πλέον οι ίδιες όπως ήταν πριν από 20 και 30 χρόνια. Αυτό είναι γεγονός. Ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος, ο ρόλος των ΗΠΑ θα είναι σχετικά μειωμένος", δήλωσε ο ανώνυμος Ιάπωνας αξιωματούχος των ιαπωνικών μυστικών υπηρεσιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail