Politico: Οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν να επεκτείνουν το πεδίο χρήσης των όπλων από το Κίεβο για πλήγματα κατά της Ρωσίας

ΑΡ Photo / Mark Tenally
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν σκοπεύουν να επεκτείνουν τη χρήση αμερικανικών όπλων από το Κίεβο για να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αναφέρει το Politico, επικαλούμενο πηγή του Πενταγώνου.

"Δεν πρόκειται να γίνουν βήματα για την επέκταση των αδειών για την Ουκρανία (να χτυπήσει εντός της Ρωσικής Ομοσπονδίας)", αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο ανώτερο αξιωματούχο του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Σημειώνεται πως το Δημοκρατικό Κόμμα συνεχίζει να ασκεί πιέσεις στην κυβέρνηση του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν ώστε οι ΗΠΑ να χαλαρώσουν τους περιορισμούς για το Κίεβο. Σύμφωνα με τον συνομιλητή του δημοσιεύματος, υπάρχει μια συνεχής επανεκτίμηση της κατάστασης, γι' αυτό και προέτρεψε "ποτέ μη λες ποτέ", ωστόσο δε διαπιστώνει προς το παρόν κάποια πρόοδο στο θέμα αυτό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail