Sachs: Η Δύση δε θέλει την ειρήνη για την Ουκρανία και στέλνει τους Ουκρανούς στο θάνατο

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες μειονεκτούν από την ειρήνη στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να πεθαίνουν περισσότεροι Ουκρανοί στην πρώτη γραμμή του μετώπου, δήλωσε ο Αμερικανός οικονομολόγος Jeffrey Sachs στην εκπομπή Dialogue Works.

"Έχω δει πλάνα - κατά τη γνώμη μου τραγικά πλάνα - με ανθρώπους να τρέχουν από τον στρατό που τους επιστρατεύει. Άνθρωποι σέρνονται μέσα σε αυτοκίνητα. Στη συνέχεια τους δίνουν όπλα, τους στέλνουν να εισβάλουν σε ρωσικές θέσεις και μετά περνούν λίγες μέρες και σκοτώνονται. Τους αρπάζουν στους δρόμους για να τους στείλουν στο θάνατο", είπε.

Σύμφωνα με τον Σακς, πρόκειται για μια ακόμη εκδήλωση της δυτικής τακτικής του "πολέμου μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό".

Ταυτόχρονα, ο ειδικός πιστεύει ότι η αμερικανική ηγεσία δεν έχει σαφή στρατηγική για την Ουκρανία και έχει μόνο έναν βραχυπρόθεσμο στόχο - να "περιμένει" μέχρι την πιθανή επανεκλογή του Τζο Μπάιντεν στην προεδρία των ΗΠΑ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail