«Η Ρωσία θέλει να δέχεται τουλάχιστον διπλάσιο αριθμό τουριστών από την Ινδία το 2024»

pixabay / designerpoint
Freepen.gr - Η Ρωσία σχεδιάζει να δεχτεί τουλάχιστον διπλάσιο αριθμό τουριστών από την Ινδία μέχρι το τέλος του 2024 - περίπου 70 χιλιάδες άτομα, δήλωσε στο RIA Novosti η Γιούλια Μαξούτοβα, διευθύντρια του Κέντρου για την Ανάπτυξη του Διεθνούς Τουρισμού της CSR.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τη Rosstat, το 2023 εισήλθαν στη Ρωσία περίπου 32,3 χιλιάδες τουρίστες από την Ινδία και την Ινδία επισκέφθηκαν περίπου 92 χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες. Παράλληλα, η αμοιβαία τουριστική ροή του περασμένου έτους είναι σχεδόν συγκρίσιμη με το σύνολο για το 2021 και το 2022.

«Η Ρωσία σχεδιάζει να δεχτεί τουλάχιστον διπλάσιο αριθμό τουριστών από την Ινδία μέχρι το τέλος του 2024 σε σχέση με το 2023 - περίπου 70 χιλιάδες άτομα... Ο αριθμός αυτός εξακολουθεί να είναι χαμηλότερος από τον αριθμό του προ-οραματικού έτους 2019 (90,9 χιλιάδες). Η τουριστική κίνηση από την Ινδία το πρώτο εξάμηνο του 2024 έχει υπερδιπλασιαστεί σε ετήσια βάση. Εάν διατηρηθεί αυτή η δυναμική, μπορούμε να περιμένουμε ότι η αμοιβαία τουριστική ροή θα ξεπεράσει τις 250 χιλιάδες ταξίδια και μέχρι το 2025 θα ξεπεράσει τις 300 χιλιάδες», δήλωσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail