Ο Μπάιντεν θέλει να υπηρετήσει μέχρι το 2029 - Λευκός Οίκος

pixabay / ahundt
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο αξίωμα για μια πλήρη δεύτερη θητεία σε περίπτωση επανεκλογής του, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν Πιέρ.

Ο Μπάιντεν τα πήγε τόσο άσχημα στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Ρεπουμπλικανό διεκδικητή του Ντόναλντ Τραμπ πριν από δύο εβδομάδες, ώστε δεκάδες μέσα ενημέρωσης, επιφανείς Δημοκρατικοί και μεγάλοι δωρητές του κόμματος τον προέτρεψαν να αποχωρήσει. Ο 81χρονος αρνήθηκε, επιμένοντας πως μπορεί να νικήσει τον Τραμπ τον Νοέμβριο.

"Δεσμεύεται ο πρόεδρος Μπάιντεν να υπηρετήσει μια πλήρη δεύτερη θητεία σε περίπτωση επανεκλογής του;" ρωτήθηκε ο Ζαν-Πιερ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Λευκού Οίκου την Τρίτη.

"Ναι", απάντησε.

Ο ίδιος ο Μπάιντεν δήλωσε τη Δευτέρα στους παρουσιαστές του MSNBC Τζο Σκάρμπορο και Μίκα Μπρεζίνσκι ότι είναι "σταθερά δεσμευμένος" να κερδίσει μια δεύτερη θητεία και πως "δεν πρόκειται να πάει πουθενά".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail