Περισσότεροι από 4 στους 5 Γερμανούς είναι δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση, αποκαλύπτει καταδικαστική δημοσκόπηση

Bundesregierung/Steffen Kugler
Freepen.gr - Οι Γερμανοί ψηφοφόροι είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με το έργο της κυβέρνησης, σύμφωνα με έρευνα του Ιουλίου του ARD-DeutschlandTREND, αναφέρει η ουγγρική mandiner.hu.

Οι πιο δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση είναι οι ψηφοφόροι του δεξιού AfD, με ακριβώς 0 τοις εκατό να δηλώνουν ικανοποιημένοι από το κυβερνητικό έργο, ακολουθούμενοι από τους ψηφοφόρους του αριστερού κόμματος BSW με ποσοστό ικανοποίησης μόλις 3 τοις εκατό.

Πιο ικανοποιημένοι είναι οι Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι, αλλά και αυτοί είναι εξαιρετικά διχασμένοι στο θέμα, καθώς μόνο οι μισοί από τους υποστηρικτές και των δύο κομμάτων δήλωσαν ότι είναι ικανοποιημένοι από την τρέχουσα κατεύθυνση προς την οποία οδηγεί τη χώρα η κυβέρνηση.

Κανένας Γερμανός ψηφοφόρος δεν δήλωσε "απόλυτα ικανοποιημένος" από την κυβέρνησή του.

Η συνολική δυσαρέσκεια για τις κυβερνητικές πολιτικές αυξήθηκε στο 81%, ενώ το 38% δήλωσε πως "δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail