Φανταστείτε ένα πυραυλικό μακελειό σε μια παραλία της Φλόριντα την 4η Ιουλίου

Photo: Public domain
Το σενάριο δεν είναι υπερβολή. Φανταστείτε μια ηλιόλουστη παραλία στη Φλόριντα γεμάτη με οικογένειες που απολαμβάνουν το Σαββατοκύριακο των εορτών. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου, εξαπολύεται μακελειό και δολοφονία καθώς τα πλήθη φεύγουν πανικόβλητα από έναν ξένο πύραυλο που εκρήγνυται πάνω από την παραλία.

Editorial - strategic-culture.su / Παρουσίαση Freepen.gr

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεκινούσαν αμέσως πόλεμο εναντίον του δράστη. Οι οργισμένες καταδίκες θα ακούγονταν για μέρες, εβδομάδες και μήνες μεταξύ των Αμερικανών πολιτικών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αλλά αυτό που είναι επίσης προφανές από αυτό το υποθετικό σενάριο είναι το κατάφωρο διπλό πρότυπο και η υποκρισία των αμερικανικών και δυτικών αντιδράσεων.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ρωσία γιόρταζε την ετήσια Ημέρα Μνήμης και Θλίψης. Η ημέρα αυτή τιμά τους νεκρούς του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου που προκλήθηκε από την εισβολή της ναζιστικής Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση στις 22 Ιουνίου 1941. Αυτό το Σαββατοκύριακο συνδυάζει επίσης την Κυριακή της Αγίας Τριάδας, μια εξέχουσα θρησκευτική γιορτή στο ορθόδοξο ημερολόγιο.

Καθώς οι ρωσικές οικογένειες απολάμβαναν το εορταστικό Σαββατοκύριακο, το καθεστώς του Κιέβου εκτόξευσε πέντε πυραύλους ATACMS που προμήθευσαν οι ΗΠΑ στην πόλη Σεβαστούπολη της Κριμαίας. Επρόκειτο για μια σκόπιμη στόχευση πολιτικών υποδομών. Τέσσερις πύραυλοι καταρρίφθηκαν από τη ρωσική αεράμυνα, αλλά ένας πέμπτος εξερράγη πάνω από μια κοντινή παραλία, όπου εκατοντάδες άνθρωποι απολάμβαναν την ηλιόλουστη άμμο και τον απαλό χτύπο των κυμάτων.

Στη φρίκη που ακολούθησε, σκοτώθηκαν τέσσερις άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά. Πάνω από 150 τραυματίστηκαν, δεκάδες από αυτούς σοβαρά, από τις εκρήξεις που προκάλεσαν οι βόμβες διασποράς που απελευθερώθηκαν από τον πύραυλο. Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τις εκρήξεις και όχι απλώς θραύσματα πυρομαχικών που πέφτουν από τον ουρανό.

Αυτή ήταν μια πράξη κρατικής τρομοκρατίας εναντίον αμάχων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι εταίροι τους στο ΝΑΤΟ φέρουν την ευθύνη για τη σφαγή. Μόλις μια εβδομάδα πριν από την επίθεση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και άλλοι ηγέτες του ΝΑΤΟ είχαν υπογράψει την προμήθεια του καθεστώτος του Κιέβου με όπλα μεγάλου βεληνεκούς (300 χλμ.) ATACMS και το πράσινο φως για τη χρήση αυτών των πυραύλων στο ρωσικό έδαφος.

Αναμφισβήτητα, επίσης, η θηριωδία ήταν μια ασυγχώρητη πράξη πολέμου κατά της Ρωσίας. Όπως σημείωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Μόσχας, ο πόλεμος αντιπροσώπων του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στην Ουκρανία έχει μετατραπεί σε άμεσο πόλεμο κατά της Ρωσίας. Η κατάσταση έχει εισέλθει σε μια πολύ επικίνδυνη στιγμή.

Το Κρεμλίνο έχει προειδοποιήσει πως έρχονται αντίποινα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η Ρωσική Ομοσπονδία έχει κάθε δικαίωμα να απαντήσει στη δολοφονική επίθεση. Μένει μόνο να δούμε ποια θα είναι η μορφή των αντιποίνων.

Είναι αμφίβολο αν η Ρωσία θα εκδικηθεί αθώους Αμερικανούς πολίτες. Η ρωσική ηγεσία και ο λαός της είναι υπερβολικά ηθικοί και στρατηγικά έξυπνοι για να ανεχθούν μια τέτοια βαρβαρότητα.

Το σενάριο του βομβαρδισμού μιας παραλίας στη Φλόριντα επικαλείται για να καταδείξει την αποτρόπαια πραγματικότητα όσων συνέβησαν στην Κριμαία το περασμένο Σαββατοκύριακο. Και καταδεικνύει επίσης τη βαθιά ηθική χρεοκοπία των Αμερικανών και Ευρωπαίων ηγετών.

Λίγες μόνο ημέρες πριν από την πυραυλική επίθεση στην Κριμαία, η αμερικανική Γερουσία εισήγαγε νομοσχέδιο για την ανακήρυξη της Ρωσίας σε "κρατικό χορηγό της τρομοκρατίας". Το νομοσχέδιο ήταν μια υστερική αντίδραση στην επίσημη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στη Βόρεια Κορέα και στην υπογραφή ενός συμφώνου αμοιβαίας άμυνας με τον πρόεδρο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η ειρωνεία της αμερικανικής αντίδρασης υπό το φως της επακόλουθης επίθεσης στην Κριμαία δεν είναι απλώς πικρή. Η Ουάσινγκτον είναι ανισόρροπη και διεφθαρμένη. Μια συλλογή από ψυχοπαθείς, όπως και τα τσιράκια της στις Βρυξέλλες και σε άλλες πρωτεύουσες του ΝΑΤΟ.

Μετά τη σφαγή στην Κριμαία, τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και οι ηγέτες του ΝΑΤΟ προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το έγκλημα. Οι υπεκφυγές και οι υπεκφυγές είναι καταδικαστικές. Ο Λευκός Οίκος και το Πεντάγωνο δήλωσαν ότι η απόφαση για τους στόχους ήταν αποκλειστική ευθύνη του ουκρανικού καθεστώτος. Ένας εκπρόσωπος της χούντας του Κιέβου προσπάθησε να δικαιολογήσει την αεροπορική επιδρομή υπονοώντας ότι η Ρωσία χρησιμοποιούσε "άμαχους κατακτητές" σε μια παραλία ως ανθρώπινες ασπίδες.

Η νοοτροπία εδώ είναι καθαρή ναζιστική τρομοκρατία που επέτρεψαν οι Αμερικανοί και ΝΑΤΟϊκοί πολιτικοί, τα όπλα τους και η προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης. Αυτή είναι η ίδια νοοτροπία και η ενεργοποίηση του ΝΑΤΟ που τρομοκράτησε το Ντονμπάς και άλλους ρωσικούς πληθυσμούς μετά το πραξικόπημα της CIA στο Κίεβο το 2014. Οι Ρώσοι πολίτες υπέμειναν χρόνια αλόγιστων βομβαρδισμών μέχρι που η Ρωσία απάντησε με την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση τον Φεβρουάριο του 2022 για να εξαλείψει τη φασιστική επιθετικότητα.

Η δυτική χορηγία και πρακτική της κρατικής τρομοκρατίας συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες, αν όχι αιώνες. Άλλοτε φανερά και άλλοτε κρυφά. Σκεφτείτε τις αμέτρητες δυτικές γενοκτονίες στην Αφρική, την Αμερική και την Ασία. Το γιατί τα εγκλήματα αυτά δεν είναι περισσότερο γνωστά οφείλεται στην πλύση εγκεφάλου της προπαγάνδας των μέσων ενημέρωσης.

Η επίθεση στην Κριμαία το περασμένο Σαββατοκύριακο έφτασε σε ένα βαρυσήμαντο κατώφλι. Υπάρχουν πολυάριθμες μοιραίες επιλογές που η Ρωσία μπορεί να λάβει χωρίς να αντιδράσει για να επισπεύσει έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ρωσία μπορεί να επιταχύνει την εξόντωση του απεχθούς νεοναζιστικού καθεστώτος του Κιέβου, οδηγώντας έτσι το ΝΑΤΟ στη χειρότερη υπαρξιακή πολιτική κρίση στα 75 χρόνια της επαίσχυντης ύπαρξής του. Μπορεί να αποκλείσει τη Μαύρη Θάλασσα καταρρίπτοντας αεροσκάφη επιτήρησης του ΝΑΤΟ και άλλα πολεμικά αεροσκάφη. Η Ρωσία μπορεί να προμηθεύσει πιο εξελιγμένα όπλα σε άλλα έθνη και ομάδες που ανεβάζουν το κόστος ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών σε δυσβάσταχτα επίπεδα.

Η ευρύτερη εικόνα είναι πως η Ρωσία και ο υπόλοιπος κόσμος κινούνται νόμιμα με τρόπο που επιταχύνει την κατάρρευση της αμερικανικής αυτοκρατορίας και των υποτελών της. Οι πολιτικές οικονομίες των ΗΠΑ και της Ευρώπης παραπαίουν από τη δική τους εσωτερική άθλια κατάρρευση. Τα αστρονομικά οικονομικά χρέη, η αισχρή ανισότητα και φτώχεια και η χρεοκοπημένη πολιτική εξουσία καταρρακώνουν τα αποτυχημένα δυτικά συστήματα. Αυτό που αντιμετωπίζουν η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες είναι ένα πολιτικό κολαστήριο. Όλα αυτά προκλήθηκαν από τους ίδιους τους άνομους κυβερνήτες τους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και άλλα έθνη είναι να παραμείνουν δυνατοί και να συνεχίσουν την αυτόνομη οικοδόμηση ενός καλύτερου, δικαιότερου, βιώσιμου πολυπολικού κόσμου. Το δυτικό σύστημα Ponzi των αποικιοκρατικών προνομίων και της εκμετάλλευσης είναι έτοιμο να καταρρεύσει. Μια συνετή ώθηση είναι το μόνο που χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί βαριοπούλα, ειδικά όταν η καταστροφή και το χάος της τελευταίας μεθόδου χρησιμεύει μόνο για να αφήσει τους εγκληματίες να ξεφύγουν από το γάντζο, ώστε να μπορέσουν να ξαναρχίσουν τα άθλια ιμπεριαλιστικά σχέδιά τους για άλλη μια φορά.

Οι αποτυχημένες δυτικές δυνάμεις προσπαθούν απεγνωσμένα να σώσουν την καταστροφική τους κατάντια. Όπως και σε προηγούμενα επεισόδια ιστορικής αποτυχίας, οι δυτικοί ιμπεριαλιστές καταφεύγουν στον πόλεμο ως τον έσχατο τρόπο για να μετριάσουν την αναπόφευκτη κατάρρευση.

Η απελπισία επιτοπίζεται από την τρομοκρατία που προκλήθηκε στην παραλία της Κριμαίας, αλλά και την ίδια μέρα με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην περιοχή Νταγκεστάν της Ρωσίας, όπου υποτιθέμενοι ισλαμιστές εξτρεμιστές σκότωσαν πάνω από 20 άτομα σε επιδρομές σε εκκλησίες και συναγωγές. Ένας τίτλος των δυτικών μέσων ενημέρωσης πρόδωσε την κακόβουλη σκέψη: "Η επίθεση στο Νταγκεστάν αναδεικνύει την ευπάθεια της Ρωσίας στο εσωτερικό της εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία".

Οι ΗΠΑ και οι συνεργάτες τους στο ΝΑΤΟ χάνουν σταθερά τον πόλεμο δι' αντιπροσώπων στην Ουκρανία εναντίον της Ουκρανίας. Προσπαθούν να προκαλέσουν τη Ρωσία με απροκάλυπτη τρομοκρατία. Μόλις πριν από τρεις μήνες, μια τρομοκρατική επίθεση έξω από τη Μόσχα σκότωσε 145 ανθρώπους σε μια επιδρομή που έχει τα χαρακτηριστικά ενορχήστρωσης από δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Οι ρωσικές κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας προέβλεψαν ότι θα επιχειρηθούν και άλλες τέτοιες φρικαλεότητες στο ρωσικό έδαφος. Το περασμένο Σαββατοκύριακο απέδειξε το γεγονός.

Ο σκοπός είναι να υποκινηθεί ο ρωσικός λαός ώστε να αποσταθεροποιηθεί η ηγεσία του και να προβεί σε μια βιαστική αντίδραση.

Είναι δελεαστικό να χτυπηθούν οι δυτικές δυνάμεις με τον ίδιο βάρβαρο τρόπο που έκαναν στη Ρωσία. Αλλά μια τέτοια απάντηση είναι πολύ καλή για αυτούς τους χαμηλόβαθμους, γιατί το μόνο που κάνει είναι να τους αφήνει να ξεφύγουν, δίνοντάς τους τον ολοκληρωτικό καταστροφικό πόλεμο που υπολογίζουν ότι θα εξασφαλίσει με κάποιο τρόπο την επιβίωσή τους.

Η εκδίκηση που υπηρετείται ψυχρά και ήρεμα είναι ο καλύτερος τρόπος. Οι δυτικοί εγκληματίες ηγέτες το αξίζουν. Φαίνεται να έχει καθυστερήσει με απογοητευτικό τρόπο. Αλλά η δικαιοσύνη για τα ιστορικά εγκλήματα έρχεται ήδη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail