Το 74% των Γερμανών δυσαρεστημένο με τη δράση της κυβέρνησης κατά της παράνομης μετανάστευσης

pixabay / IsaMarines
...το 69% θέλει λιγότερους μετανάστες να έρχονται

Freepen.gr - Μια νέα δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι η γερμανική κοινή γνώμη είναι συντριπτικά δυσαρεστημένη με τη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης, με τη συντριπτική πλειοψηφία των Γερμανών να στρέφεται ξεκάθαρα κατά της μαζικής μετανάστευσης.

Η δημοσκόπηση της Insa, που παρουσιάζει η bild.de, δείχνει πως το 74% των ερωτηθέντων λέει ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει αρκετά μέτρα κατά της μετανάστευσης, ενώ μόνο το 17% των ψηφοφόρων λέει πως η κυβέρνηση λαμβάνει "επαρκή" μέτρα.

Επιπλέον, το 72 τοις εκατό των ερωτηθέντων δηλώνει ότι είναι σωστό να διεξάγονται διαδικασίες ασύλου εκτός των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, ενώ μόνο το 16 τοις εκατό δηλώνει πως το μέτρο είναι λάθος.

Η δημοσκόπηση δείχνει επίσης ότι οι Γερμανοί δεν είναι μόνο κατά της παράνομης μετανάστευσης, αλλά επιθυμούν χαμηλότερα επίπεδα όλων των μεταναστευτικών ροών, συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων μεταναστών. Η δημοσκόπηση δείχνει πως το 69% των ερωτηθέντων θα ήθελε (μάλλον) λιγότερη μετανάστευση προς τη Γερμανία, ενώ μόνο το 11% θα ήθελε (μάλλον) περισσότερη μετανάστευση. Ένα άλλο 14 τοις εκατό δεν ενδιαφέρεται και το 6 τοις εκατό αρνήθηκε να απαντήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail