8 συγκλονιστικές λεπτομέρειες που μόλις αποκαλύφθηκαν και πυροδοτούν νέες θεωρίες για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

Οι νέες πληροφορίες για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ που μόλις αποκαλύφθηκαν μέσα στο τελευταίο 24ωρο προκαλούν μεγάλους κραδασμούς σε όλη τη χώρα. Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσω να δώσω νόημα στις νέες λεπτομέρειες που έχουν προκύψει. Παρακαλείστε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες όσο ευρύτερα μπορείτε, και αν συναντήσετε νέες λεπτομέρειες που δεν έχω καλύψει ακόμη, παρακαλώ ενημερώστε με. Υπάρχουν τόσα πολλά σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ που δε μυρίζουν καθόλου καλά, και ο αμερικανικός λαός αξίζει την αλήθεια.

Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Ανεξάρτητα από το πολιτικό σας στίγμα, θα πρέπει όλοι να ανησυχούμε βαθιά για την ασφάλεια των ηγετών μας.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε μια ανάσα από το να χάσει τη ζωή του το Σάββατο, και αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει πολύ κάθε Αμερικανό.

Όμως, αυτά που μας λένε για τους πυροβολισμούς είναι όλη η αλήθεια;

Ακολουθούν 8 συγκλονιστικές λεπτομέρειες που μόλις αποκαλύφθηκαν και πυροδοτούν νέες θεωρίες για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ. 

#1 Το Gateway Pundit πήρε συνέντευξη από μια γυναίκα που παρευρίσκεται σχεδόν σε κάθε συγκέντρωση του Τραμπ και λέει ότι οι αρχές «δεν εμπόδιζαν το οπτικό πεδίο όπως σε κάθε άλλη τοποθεσία»:
Η Levi, μακροχρόνια παρευρισκόμενη σε κάθε συγκέντρωση του Τραμπ ως πωλητής που πουλάει εμπορεύματα που σχετίζονται με τον Τραμπ, λέει στο Gateway Pundit: «Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά την προηγούμενη ημέρα, όταν ήρθα να εγκατασταθώ στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.

Δεν εμπόδιζαν την οπτική επαφή, όπως έκαναν σε κάθε άλλη τοποθεσία. Συνήθως θα έβαζαν γερανούς ή βαριά μηχανήματα στη μέση για να μπλοκάρουν την καθαρή οπτική επαφή με τον Τραμπ ως πρωτόκολλο ασφαλείας. Σκεφτόμουν συνεχώς ότι η ομάδα ασφαλείας του θα τα έφερνε αργότερα, αλλά δεν το έκαναν ποτέ».

«Όταν μπήκαμε την Παρασκευή, αφού παρακολουθήσαμε εκατοντάδες συγκεντρώσεις του Τραμπ, παρατηρήσαμε πως η κατάσταση δεν φαινόταν σωστή. Δεν μπορούν να τον προστατεύσουν από εδώ. Απλά είχα αυτό το τρομερό συναίσθημα. Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».
Γιατί η συγκέντρωση στο Μπάτλερ αντιμετωπίστηκε τόσο διαφορετικά;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί.

#2 Ο Ερευνητής της Gateway έμαθε επίσης ότι ο σερίφης Μάικλ Σλουπ έλαβε συγκεκριμένα οδηγίες «να μην στείλει επιπλέον εργατικό δυναμικό και ομάδες SWAT στο χώρο της συγκέντρωσης»:
Μια πηγή κοντά στις αρχές επιβολής του νόμου στην περιοχή είπε στο Gateway Pundit σήμερα ότι ο τοπικός σερίφης Michael Slupe έλαβε οδηγίες να «παραιτηθεί» και να μην στείλει επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό και ομάδες SWAT στον χώρο της συγκέντρωσης πριν από την εμφάνιση του Προέδρου στο Butler, μια μικρή πόλη των 13.000 στην Πενσυλβάνια περίπου 30 μίλια βορειοανατολικά του Πίτσμπουργκ. Αυτό φέρεται να έγινε λόγω των αντιρρήσεων του Σερίφη Σλουπ.
#3 Όταν ο Τόμας Μάθιου Κρουκς πυροβόλησε τον Τραμπ, υπήρχε στην πραγματικότητα μια ομάδα αντισκοπευτών μέσα στο κτίριο:
Μια τοπική ομάδα αντισκοπευτών της αστυνομίας στάθμευσε μέσα στο κτίριο στο οποίο ο Thomas Crooks σύρθηκε για να πυροβολήσει και παραλίγο να σκοτώσει τον πρώην πρόεδρο Donald Trump, σύμφωνα με μια σοκαριστική αναφορά.

Το κτίριο ήταν «φυλάκιο» για τους ελεύθερους σκοπευτές της τοπικής αστυνομίας να σαρώνουν για απειλές, είπαν πηγές επιβολής του νόμου στη New York Post.

Πηγές είπαν στην Post πως η τοπική ομάδα ελεύθερου σκοπευτή της αστυνομίας βρισκόταν μέσα στο κτίριο, αλλά όχι στην ταράτσα - όπου ο Κροκς σκαρφάλωσε και περίμενε τον Τραμπ να αρχίσει να μιλάει προτού πυροβολήσει οκτώ πυροβολισμούς, χτυπώντας τον Τραμπ στο αυτί, σκοτώνοντας έναν συμμετέχοντα στη συγκέντρωση και τραυματίζοντας άλλους δύο.
#4 Ο επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας, Κίμπερλι Τσιτλ, λέει πως κανείς δε βρισκόταν στην κορυφή αυτού του κτιρίου γιατί «δε θα θέλαμε να βάλουμε κάποιον σε μια επικλινή στέγη»:
«Ειδικά αυτό το κτίριο έχει μια κεκλιμένη οροφή στο υψηλότερο σημείο του. Και έτσι, ξέρετε, υπάρχει ένας παράγοντας ασφάλειας που θα λαμβανόταν υπόψη ότι δε θα θέλαμε να βάλουμε κάποιον σε μια κεκλιμένη στέγη», είπε στο ABC News σε μια εκπληκτική παραδοχή.

«Και έτσι, ξέρετε, πάρθηκε η απόφαση να ασφαλιστεί το κτίριο, από μέσα», είπε στο πρακτορείο.
#5 Το CBS News αναφέρει πως η ομάδα αντισκοπευτών μέσα στο κτίριο αντελήφθη τον Thomas Matthew Crooks τρεις διαφορετικές φορές πριν από τον πυροβολισμό:
Ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές μέσα είδε τον Thomas Matthew Crooks έξω και να κοιτάζει ψηλά στην οροφή, να παρατηρεί το κτίριο και να εξαφανίζεται, λέει ένας τοπικός αξιωματικός επιβολής του νόμου στο CBS News.

Ο Κρουκς επέστρεψε, κάθισε και κοίταξε το τηλέφωνό του. Σε εκείνο το σημείο, ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές τον έβγαλε φωτογραφία. Ο Κρουκς έβγαλε ένα αποστασιόμετρο και ο ελεύθερος σκοπευτής έστειλε σήμα στο διοικητήριο. Ο Κρουκς εξαφανίστηκε ξανά και μετά επέστρεψε για τρίτη φορά με ένα σακίδιο. Οι ελεύθεροι σκοπευτές τηλεφώνησαν με πληροφορίες ότι είχε ένα σακίδιο και είπαν πως περπατούσε προς το πίσω μέρος του κτιρίου.
#6 Αφού ανέβηκε στην οροφή, ο Thomas Matthew Crooks ήταν εκεί πάνω για σχεδόν 30 λεπτά πριν πυροβολήσει τελικά στον Τραμπ:
Το Channel 11 News αποκάλυψε νέες δραματικές λεπτομέρειες τη Δευτέρα, λίγο πριν από την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με πολλές πηγές επιβολής του νόμου, ο Thomas Crooks εντοπίστηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου σε μια στέγη σχεδόν 30 λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς που τραυμάτισαν τον Trump, σκότωσαν έναν πρώην αρχηγό της πυροσβεστικής και τραυμάτισαν άλλους δύο στο πλήθος.

Η Nicole Ford του καναλιού 11 επιβεβαίωσε ότι η ομάδα ESU της κομητείας Beaver είχε οκτώ μέλη στο συλλαλητήριο, συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων σκοπευτών και των παρατηρητών. Σύμφωνα με τις πηγές της Ford, ένας από αυτούς παρατήρησε έναν ύποπτο άνδρα σε μια στέγη κοντά στο συλλαλητήριο στις 5:45 μ.μ., τον κάλεσε και τον φωτογράφισε. Μάθαμε από τις πηγές μας ότι το πρόσωπο της φωτογραφίας είναι ο Thomas Crooks.
Εάν οι αρχές αναγνώρισαν ότι υπήρχε ένας άνδρας με ένα τουφέκι στη στέγη, γιατί επέτρεψαν στον Τραμπ να βγει εκεί έξω και να μιλήσει;

Κάτι δεν πάει καλά σε όλα αυτά.

#7 Αφού οι πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έφτασαν τελικά στον Τραμπ, έβγαλαν κυριολεκτικά τα παπούτσια του και τα πέταξαν από την σκηνή:
Αρχικά ζαλισμένος, ο Τραμπ είπε στους πράκτορες: «Αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου, αφήστε με να πάρω τα παπούτσια μου» καθώς σηκωνόταν από το έδαφος.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από το WBEN μόλις ο Τραμπ έφτανε στο RNC στην πρώτη του εμφάνιση μετά την απόπειρα δολοφονίας, καλύπτει μια γωνία που δεν είχε δει κανείς προηγουμένως μέσα στο χάος από πίσω από τον Τραμπ καθώς μιλούσε.

Δείχνει τη Μυστική Υπηρεσία να πιάνει τον Τραμπ και να του αφαιρεί τα παπούτσια και να τα πετάει από τη σκηνή.
Γιατί να το κάνουν αυτό;

Έχει κανείς απάντηση σε αυτή την ερώτηση;

#8 Ένα βίντεο που έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να δείχνει μια μυστηριώδη γυναίκα να φωνάζει οδηγίες στους Crooks στην ταράτσα:
Όμως, ένα βίντεο έχει πάρει ήχο από μια ανώνυμη γυναίκα που κάποιοι πιστεύουν ότι φωνάζει στον ένοπλο ακριβώς την στιγμή που αυτός εξαπολύει την επίθεση, η οποία με τραγικό τρόπο σκότωσε έναν υποστηρικτή του Τραμπ.

Καθώς οι σφαίρες σκάνε και το πλήθος ουρλιάζει, μια γυναίκα μπορεί να φωνάξει αυτό που κάποιοι λένε ότι είναι: « Crooks. Τι κάνεις; Έλα εδώ. Πέσε κάτω».

Το απόσπασμα έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μέχρι στιγμής δεν έχω δει αναφορές πως αυτή η γυναίκα έχει ταυτοποιηθεί ή ότι έχει ανακριθεί από τις αρχές.

Ας ελπίσουμε πως δεν θα εξαφανιστεί απλώς.

Αυτή ήταν ήδη η πιο τρελή εκλογική περίοδος στη σύγχρονη ιστορία, και πολύ περισσότερη τρέλα είναι μπροστά μας .

Αν νομίζετε ότι τα πράγματα είναι τρελά τώρα, απλώς περιμένετε μέχρι τι θα συμβεί μετά τις εκλογές.

Η χώρα μας δεν ήταν ποτέ τόσο διχασμένη από ό,τι είναι τώρα, και βαδίζουμε προς μια πλήρη κοινωνική κατάρρευση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail