Περίπου 8,5 εκατ. συσκευές Windows επηρεάστηκαν από τη διακοπή λειτουργίας της Microsoft

pixabay / Skitterphoto
Freepen.gr - Η εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας της υπηρεσίας cloud Microsoft Azure, που προκλήθηκε από μια ελαττωματική ενημέρωση από την εταιρεία λογισμικού CloudStrike, επηρέασε περίπου 8,5 συσκευές που βασίζονται σε λειτουργικά συστήματα Windows, ανέφερε η Microsoft.

«Προς το παρόν εκτιμούμε πως η ενημέρωση του CrowdStrike επηρέασε 8,5 εκατομμύρια συσκευές Windows, δηλαδή λιγότερο από το ένα τοις εκατό όλων των μηχανημάτων Windows. Αν και το ποσοστό ήταν μικρό, οι ευρείες οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις αντικατοπτρίζουν τη χρήση του CrowdStrike από επιχειρήσεις που εκτελούν πολλές κρίσιμες υπηρεσίες», ανέφερε η εταιρεία.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Crowdstrike βοήθησε τη Microsoft να αναπτύξει μια λύση που θα επιταχύνει τη διόρθωση της ελαττωματικής ενημέρωσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail