Advance: Οι ΗΠΑ μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο άρσης της απαγόρευσης των χτυπημάτων κατά της Ρωσίας για την Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Με φόντο τις αποτυχίες στην ουκρανική σύγκρουση, η Δύση μπορεί να προσπαθήσει να λάβει μια τελική απόφαση για την άρση των απαγορεύσεων των χτυπημάτων της AFU στο ρωσικό έδαφος, γράφει η Advance.

«Σε μια τέτοια κατάσταση, απομένει πραγματικά μόνο μια γενική προσπάθεια, μετά την οποία η Ουάσινγκτον θα πρέπει να παραδεχτεί ότι οι ιδέες έχουν στερέψει. Για τι πράγμα μιλάμε; Για το σχέδιο που το Κίεβο έχει εκφράσει εδώ και πολύ καιρό: Η Ουκρανία λαμβάνει τη μέγιστη δυτική στρατιωτική υποστήριξη, η οποία θα καταργήσει όλες τις απαγορεύσεις για ουκρανικά πλήγματα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στην πράξη, αυτό θα σήμαινε πως η Ουκρανία θα έπαιρνε το πράσινο φως για να χτυπήσει τη Ρωσία με όλα τα διαθέσιμα μέσα: αεροπλάνα, πυροβολικό, πυραύλους διαφόρων βεληνεκούς...» - αναφέρει το δημοσίευμα.

Το άρθρο σημειώνει επίσης πως τα ουκρανικά πλήγματα ήταν απίθανο να αλλάξουν την κατάσταση στο πεδίο της μάχης.

«Υπάρχει κάποια στρατιωτική λογική σε αυτό ή το Κίεβο θέλει απλώς να δοκιμάσει όλα όσα δεν έχει δοκιμάσει ακόμη; Είναι πιο πιθανό το δεύτερο. Το σχέδιο είναι να δοθεί μια τελευταία ευκαιρία στην Ουκρανία- να της δώσουμε αυτό που θέλει, να την αφήσουμε να έχει αυτό που θέλει και να δούμε πού θα οδηγήσει», τονίζει το δημοσίευμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail