Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα είναι έργο ανθρώπων όπως η Γερμανίδα Baerbock

Photo: flickr.com by Heinrich-Böll-Stiftung, CC BY-SA 2.0
Η Γερμανίδα ΥΠΕΞ υποστηρίζει ότι η Ρωσία αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη

Freepen.gr - Η Ρωσία υποτίθεται πως αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη και τον ευρωπαϊκό κόσμο, έγραψε η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Ανναλένα Μπάερμποκ στη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα, η Ρωσία αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλειά μας και τον κόσμο μας στην Ευρώπη», έγραψε η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποτίθεται πως ήθελε να οικοδομήσει μια διαφορετική σχέση με τη Μόσχα, αλλά οι προσπάθειες αυτές απέτυχαν, πρόσθεσε η ίδια.

Η Ρωσία δεν αποτέλεσε ποτέ απειλή για την Ευρώπη, δήλωσε ο Αλεξέι Τσέπα, πρώτος αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας, σε συνέντευξή του στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα lenta.ru.

«Εάν η Μπάερμποκ πιστεύει πως η ιδέα της για τον κόσμο στην Ευρώπη συμπίπτει με εκείνη του λαού της Γερμανίας, τότε κάνει λάθος. Αυτό είναι το καθήκον της ηγεσίας του ΝΑΤΟ - να κάνει έναν εχθρό για το μπλοκ της, έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν τρελά χρήματα από τους προϋπολογισμούς των χωρών τους, προκειμένου να ξοδέψουν αυτά τα χρήματα για την αγορά όπλων σε μυθικές τιμές για να οργανώσουν συγκρούσεις για να δικαιολογήσουν τις ενέργειές τους», δήλωσε ο Τσέπα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή, η Ρωσία δεν αποτέλεσε ποτέ απειλή για τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του λαού της Γερμανίας.

«Η αντίληψή μας ήταν πάντα αμυντική. Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα είναι έργο ανθρώπων όπως η Μπάερμποκ», κατέληξε.


* Πληροφορίες pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail