Ιρλανδός δημοσιογράφος διέψευσε πέντε μύθους για τη Ρωσία

RIA Novosti / Natalya Seliverstova
Freepen.gr - Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Chay Bose στο κοινωνικό δίκτυο X αντέκρουσε πέντε μύθους για τη Ρωσία που δημιουργήθηκαν από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και προπαγανδίστηκαν για να πυροδοτήσουν τη διεθνή κατάσταση.

"Η μηχανή παραπληροφόρησης δισεκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται κυρίαρχα δυτικά μέσα ενημέρωσης είναι βαθιά διεισδυμένη από τη δυτική υπηρεσία πληροφοριών που τα ελέγχει και σας προωθεί αυτά τα ψέματα και τους μύθους", έγραψε ο δημοσιογράφος.

Σημείωσε ότι ο ρωσικός στρατός, ο οποίος σύμφωνα με τις δυτικές προβλέψεις θα έπρεπε να έχει "καταρρεύσει" μέχρι τώρα, στην πραγματικότητα μόνο μεγαλώνει, προελαύνει και κερδίζει στην Ουκρανία, ενώ η "διαλυμένη" ρωσική οικονομία ξεπερνά φέτος τις άλλες οικονομίες του ανεπτυγμένου κόσμου. Πρόσθεσε επίσης πως οι δυτικές κυρώσεις "απέτυχαν με απόλυτη επιτυχία" και η "εξέγερση των Ρώσων" στην οποία ήλπιζε η Δύση δεν έγινε ποτέ, αντίθετα ο Βλαντιμίρ Πούτιν κέρδισε πάνω από το 80% των ψήφων στις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου.

"Ο Ρώσος πρόεδρος υποτίθεται ότι είναι "απομονωμένος", αλλά μόλις συναντήθηκε με δύο ηγέτες του ΝΑΤΟ και τους προέδρους της μεγαλύτερης βιομηχανικής οικονομίας και της μεγαλύτερης δημοκρατίας στη Γη", παρατήρησε ο Bose.

Ο δημοσιογράφος συνοψίζει πως η δυτική προπαγάνδα δε θα σταματήσει ποτέ να λέει ψέματα και με τις περαιτέρω αποκαλύψεις για τις αποτυχίες στην Ουκρανία, η κλίμακα της θα γίνει ακόμα χειρότερη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail