Ο Μπάιντεν «διανοητικά ακατάλληλος» για να έχει πυρηνικούς κώδικες - κορυφαίος Ρεπουμπλικάνος

whitehouse.gov
Freepen.gr - Λίγα λεπτά αφότου ο Μπάιντεν ανακοίνωσε την απόφασή του την Κυριακή, ο βουλευτής Ρίτσαρντ Χάντσον, πρόεδρος της Εθνικής Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής του Κογκρέσου, κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι λένε ψέματα στον αμερικανικό λαό. Όπως υποστήριξε, αν ο Μπάιντεν δεν έχει τη διανοητική ικανότητα να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή, δεν μπορεί να συνεχίσει να υπηρετεί το υπόλοιπο της θητείας του.

«Πρόκειται για ένα σκάνδαλο ιστορικών διαστάσεων. Ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι ανίκανος, οι Δημοκρατικοί το γνώριζαν και είπαν ψέματα στον αμερικανικό λαό για να το καλύψουν. Αν ο Μπάιντεν είναι διανοητικά ακατάλληλος να κάνει προεκλογική εκστρατεία, είναι διανοητικά ακατάλληλος να έχει τους πυρηνικούς κώδικες», έγραψε ο Χάντσον σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

Ο πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Μάικ Τζόνσον επανέλαβε αυτό το συναίσθημα, χαρακτηρίζοντας την εξέλιξη «πρωτοφανή συγκυρία στην αμερικανική ιστορία» και καλώντας τον Μπάιντεν να παραιτηθεί αμέσως.

«Εάν ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι κατάλληλος να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, δεν είναι κατάλληλος να υπηρετήσει ως πρόεδρος. Πρέπει να παραιτηθεί από το αξίωμα αμέσως. Η 5η Νοεμβρίου δεν μπορεί να έρθει αρκετά σύντομα», ανέφερε ο Τζόνσον σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας πως οι προοπτικές των Δημοκρατικών “δεν είναι καλύτερες” με τη Χάρις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail