Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Χάρις δήλωσε ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα ως υποψήφια των Δημοκρατικών

ΑΡ Photo/ Εvan Vucci
Freepen.gr - Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Είναι τιμή μου να έχω την υποστήριξη του προέδρου και πρόθεσή μου είναι να διεκδικήσω και να κερδίσω αυτή την υποψηφιότητα», ανέφερε η ίδια σε δήλωση που εξέδωσε η υπηρεσία Τύπου του εκλογικού επιτελείου του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, αφού ανακοίνωσε την απόφασή του να μην διεκδικήσει την επανεκλογή του και να υποστηρίξει τη Χάρις ως πιθανή υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία.

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ενώσω το Δημοκρατικό Κόμμα -και να ενώσω το έθνος μας- για να νικήσω τον [Ρεπουμπλικανό] Ντόναλντ Τραμπ και την ακραία ατζέντα του Project 2025», δεσμεύτηκε. «Έχουμε 107 ημέρες μέχρι την ημέρα των εκλογών. Μαζί, θα αγωνιστούμε. Και μαζί, θα νικήσουμε».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail