Το Κίεβο προσπαθεί να υποδυθεί τον ισχυρό

Freepen.gr - Ως απάντηση στα καταστροφικά ρωσικά πλήγματα που εξαπέλυσαν οι Ρώσοι κατά των ουκρανικών μετώπων στις 8 Ιουλίου, το Κίεβο ξεκίνησε μια εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης με στόχο να αποκρύψει τις πραγματικές απώλειες, αναφέρει το southfront.press.

Η ουκρανική προπαγάνδα που υποστηρίζεται από τα δυτικά συστημικά ΜΜΕ διέδωσε ψεύτικες ειδήσεις σχετικά με την υποτιθέμενη ρωσική επίθεση σε νοσοκομείο για παιδιά και άλλες μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Κίεβο. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων καθαρών εικόνων από την ουκρανική πρωτεύουσα και ακόμη και ισχυρισμών από ορισμένους Ουκρανούς πολιτικούς αξιωματούχους, αποκάλυψαν την αλήθεια: το νοσοκομείο χτυπήθηκε από το νορβηγικό σύστημα αεράμυνας NASAMS, ενώ οι πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν από τα αμερικανικής κατασκευής Patriots έπεφταν στα κεφάλια των κατοίκων της πόλης.

Κανένα στοιχείο δεν μπορεί να σταματήσει το Κίεβο από το να λέει ψέματα. Η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δήλωσε ότι η πρωτεύουσα έγινε στόχος 13 ρωσικών πυραύλων Kh-101, 11 από τους οποίους υποτίθεται πως καταρρίφθηκαν από την πανίσχυρη ουκρανική αεράμυνα.

Τα κραυγαλέα ψέματα του Κιέβου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεκάδες ρωσικοί πύραυλοι βιντεοσκοπήθηκαν να σφυροκοπούν ουκρανικές στρατιωτικο-βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Παριστάνοντας το θύμα, στηρίζοντας την πολιτική του σε ψέματα, το Κίεβο προσπαθεί με κάθε τρόπο να απομυζά όλο και περισσότερα χρήματα από τους προστάτες του. Οι αιματηρές προκλήσεις λαμβάνουν πάντα χώρα την παραμονή μεγάλων συναντήσεων στη Δύση, όπως η εν εξελίξει σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον.

Ο ουκρανικός στρατός δεν έχει κανένα μέσο για να απαντήσει στις ρωσικές επιθέσεις. Χωρίς τα όπλα του ΝΑΤΟ, μπορεί μόνο να επιχειρήσει κάποιες επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στις ρωσικές συνοριακές περιοχές, οι οποίες δεν έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ισορροπία δυνάμεων στα μέτωπα και προκαλούν πολύ περισσότερες ζημιές στους αμάχους παρά στον ρωσικό στρατό.

Το Κίεβο εξαπέλυσε άλλη μια μαζική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε μια προσπάθεια να παίξει με την επίδειξη των μυών του. Τουλάχιστον 38 ουκρανικά UAV καταστράφηκαν τη νύχτα πάνω από πέντε ρωσικές δυτικές περιοχές.

Ως αποτέλεσμα της νυχτερινής επίθεσης, ένα διυλιστήριο πετρελαίου έπιασε φωτιά στην περιοχή του Βόλγκογκραντ. Τα πλήγματα εξαπολύθηκαν σε δύο κύματα. Το δεύτερο κύμα εξαπολύθηκε αφού οι μονάδες διάσωσης έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να κατασβήνουν τις πυρκαγιές.

Σε απάντηση στα ρωσικά πλήγματα ακριβείας κατά των ουκρανικών στρατιωτικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, οι δυνάμεις του Κιέβου αυξάνουν τις επιθέσεις κατά αμάχων στις ρωσικές συνοριακές περιοχές. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης ημέρας, τέσσερις άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι είκοσι τραυματίστηκαν στην πόλη Μπέλγκοροντ και σε κοντινά χωριά.

Το καθεστώς του Κιέβου και οι ναζιστικές μονάδες του υποστηρίζονται από τους δυτικούς πολεμοκάπηλους, οι οποίοι προμηθεύουν τους σύγχρονους πυραύλους τους για να δώσουν στον ουκρανικό στρατό την ευκαιρία να φτάσει στα ρωσικά μετόπισθεν και να παρατείνει την αιματοχυσία. Ο Λευκός Οίκος αναγνώρισε τελικά τις επιθέσεις του Κιέβου με πυραύλους ATACMS στην Κριμαία, χαρακτηρίζοντας τα πλήγματα "εξαιρετικά αποτελεσματικά".

Σε απάντηση, οι ρωσικές δυνάμεις καταστρέφουν αποτελεσματικά τους εκτοξευτές των αμερικανικών πυραύλων στην Ουκρανία. Χθες το βράδυ, καταστράφηκαν τέσσερις πλατφόρμες HIMARS MLRS, που είχαν προετοιμαστεί για πλήγματα στην Κριμαία. Τρεις ακόμη από αυτούς τους εκτοξευτές καταστράφηκαν την προηγούμενη νύχτα στην περιοχή της Χερσώνας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail