Πρώην αναλυτής του Πενταγώνου: Οι πυροβολισμοί στη συγκέντρωση του Τραμπ ήταν μια κλήση αφύπνισης

ΑΡ Photo/Εvan Vucci
Freepen.gr - Οι πυροβολισμοί στη συγκέντρωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην πολιτεία της Πενσυλβάνια είναι ένα "ανησυχητικό μήνυμα" που δείχνει πόσο πολύ οι αντίπαλοι του πρώην εγκέφαλου του Λευκού Οίκου ανησυχούν για τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές, δήλωσε στο RIA Novosti η πρώην αναλύτρια του Πενταγώνου και απόστρατη αντισυνταγματάρχης της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Κάρεν Κβιατκόφσκι.

"Αυτός ο πυροβολισμός είναι ένα ανησυχητικό μήνυμα για το πόσο σοβαρά ανησυχούν οι νεοσυντηρητικοί των Δημοκρατικών και το "βαθύ κράτος" για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές... Είναι επίσης μια υπενθύμιση πως η κυβέρνηση Μπάιντεν απέρριψε επανειλημμένα τα αιτήματα του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ για προστασία από τις μυστικές υπηρεσίες", δήλωσε η Kwiatkowski.

Ο Τραμπ διέκοψε το Σάββατο μια δημόσια εμφάνισή του στην Πενσυλβάνια λόγω των πυροβολισμών. Βιντεοσκοπημένο υλικό έδειξε τον πολιτικό να απομακρύνεται από την ασφάλεια κάτω από τα χέρια του και το αυτί του να είναι ματωμένο. Ο Τραμπ δήλωσε αργότερα ότι πυροβολήθηκε στο αυτί και έχασε πολύ αίμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail