Ο Ζελένσκι της Ουκρανίας τραγουδά διαφορετικά

Αν ψάχνετε για μια ανάρτηση σχετικά με το ντιμπέιτ Μπάιντεν/Τραμπ, λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω. Παρακολούθησα λίγα λεπτά και, για να το πω ευθέως, είναι ένα σόου τρόμου για τους Δημοκρατικούς που υποστηρίζουν τον Μπάιντεν. Οι εκφράσεις στο πρόσωπό του μου θυμίζουν μικρό παιδί που έχει χαθεί σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο. Ο πανικός και η αμηχανία σε κοιτάζουν από τα άδεια μάτια του. Δεν με νοιάζει πόσα σωληνάρια κραγιόν θα βγάλουν οι Δημοκρατικοί για να προσπαθήσουν να ομορφύνουν αυτή την εικόνα, δεν θα πετύχει και είναι πιθανό να επιταχύνει τις εκκλήσεις για παραίτηση του Τζο. Θα το δούμε.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Εκπλήσσομαι πολύ που το παρακάτω βίντεο του Ζελένσκι δεν λαμβάνει μεγαλύτερη προσοχή. Μετά από περισσότερα από δύο χρόνια αδιαλλαξίας, ο νεαρός κύριος Ζελένσκι προφανώς έχει πάρει το ισοδύναμο ενός κρύου ντους της πραγματικότητας. Παραδέχεται ότι η Ουκρανία υφίσταται τρομακτικές απώλειες και δεν μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι κατασκευασμένο. Ενώ ο Ζελένσκι εξακολουθεί να προωθεί το σχέδιο ειρήνης του που είναι νεκρό από την άφιξή του, η απελπισία στη φωνή του μιλάει δυνατά. Ο άνθρωπος βρίσκεται στα όρια και οδεύει προς τον πλήρη πανικό. Αναρωτιέμαι αν τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων παίρνουν στοιχήματα για το πόσο καιρό θα επιβιώσει στο αξίωμά του.

Και για καλό λόγο. Η Ουκρανία υφίσταται μαζικές απώλειες σε όλο το μήκος της γραμμής επαφής. Πέρυσι, σύμφωνα με τις ρωσικές ενημερώσεις του ΥΠΕΘΑ, η Ουκρανία έχανε περίπου 800 άνδρες την ημέρα, νεκρούς και τραυματίες. Τώρα; Οι αριθμοί ξεπερνούν τις 2.000. Αυτός είναι ένας μη βιώσιμος ρυθμός απωλειών. Θα ήταν ένα πράγμα αν η Ουκρανία είχε 100.000 νέους νεοσύλλεκτους που εκπαιδεύονταν για μάχη, αλλά οι αναφορές από την Ουκρανία δείχνουν ότι οι άνδρες αρπάζονται από τους δρόμους και προωθούνται προς το μέτωπο χωρίς να έχουν εκπαιδευτεί περισσότερο από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες στην καλύτερη περίπτωση. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι ο Ζελένσκι ενημερώθηκε χωρίς περιστροφές για την πραγματικότητα της μάχης και είναι εμφανώς ταραγμένος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail