Ο Στόλτενμπεργκ απέρριψε την πρόταση της Πολωνίας να καταρρίψουν πυραύλους πάνω από την Ουκρανία

ΑΡ Photo/Εvan Vucci
Freepen.gr - Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ δήλωσε, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την ιδέα της Πολωνίας να καταρρίψει πυραύλους πάνω από την Ουκρανία, ότι η πολιτική της συμμαχίας παραμένει αμετάβλητη και πως δεν θα εμπλακεί άμεσα στη σύγκρουση.

"Η πολιτική του ΝΑΤΟ παραμένει αμετάβλητη - δε θα εμπλακούμε σε αυτή τη σύγκρουση. Θα υποστηρίξουμε την Ουκρανία στην καταστροφή των ρωσικών αεροσκαφών, αλλά το ΝΑΤΟ δε θα εμπλακεί άμεσα", δήλωσε σε ουκρανική τηλεοπτική εκπομπή.

Νωρίτερα, το πρακτορείο Reuters ανέφερε ότι ο Πολωνός αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Σέζαρ Τόμτσικ δήλωσε πως η Βαρσοβία ήθελε να θέσει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον το κατά πόσον η Πολωνία θα μπορούσε να καταρρίψει πυραύλους πάνω από την Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail