Τέσσερις Ουκρανοί στρατιωτικοί διέσχισαν το Δνείπερο και παραδόθηκαν στους Ρώσους

φωτο από το σχετικό βίντεο
Freepen.gr - Τέσσερις Ουκρανοί στρατιωτικοί, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιες σχεδίες, διέσχισαν κολυμπώντας τον ποταμό Δνείπερο από τη δεξιά όχθη στην αριστερή και παραδόθηκαν οργανωμένα στον ρωσικό στρατό στην περιοχή της Χερσώνας, δήλωσε στο RIA Novosti πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας.

"Τέσσερις Ουκρανοί στρατιωτικοί, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια πλωτά μέσα κολλημένα από άδεια πλαστικά μπουκάλια, διέσχισαν με οργανωμένο τρόπο από τη δεξιά στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου στην περιοχή Χερσώνα και παραδόθηκαν αιχμάλωτοι. Οι δικοί μας τους περίμεναν ήδη, καθώς είχαν επικοινωνήσει μαζί μας εκ των προτέρων μέσω ειδικού καναλιού και είχαν συζητήσει τις λεπτομέρειες της διάσωσής τους", δήλωσε ο συνομιλητής της υπηρεσίας.

Πριν περάσουν από τη δεξιά στην αριστερή όχθη, οι Ουκρανοί στρατιωτικοί χρησιμοποίησε ένα ειδικό κανάλι επικοινωνίας στο Telegram - @FREE_SOLDIER2022.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail