Οι Αμερικανοί ένιωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μετά την ομιλία του Μπάιντεν

ΑΡ Photo / Gerald Herbert
Freepen.gr - Οι τηλεθεατές του αμερικανικού τηλεοπτικού καναλιού CBS θεώρησαν ύποπτο το τηλεφώνημα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στην Καμάλα Χάρις κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στα κεντρικά γραφεία της προεκλογικής εκστρατείας των Δημοκρατικών.

Το τηλεοπτικό κανάλι δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με το τηλεφώνημα του Μπάιντεν, ο οποίος είχε τεθεί σε ανοιχτή ακρόαση από τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο αρχηγείο των Δημοκρατικών, η Χάρις, η οποία πρόκειται να γίνει υποψήφια για την προεδρία, στράφηκε προς τον επικεφαλής στην ανοιχτή ακρόαση και ρώτησε: «Τζο, παρακολουθείς; Ακούς αυτό το χειροκρότημα;». Μια φωνή στην ανοιχτή ακρόαση που ακουγόταν σαν τον Μπάιντεν απάντησε καταφατικά, και στη συνέχεια εκφώνησε μια σύντομη ομιλία.

Το βίντεο του καναλιού του CBS στο YouTube προκάλεσε την ενεργή αντίδραση των χρηστών στα σχόλια.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail