«Ο Ζελένσκι θα είναι πολύ νευρικός με την έλευση του Τραμπ στην εξουσία»

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα είναι νευρικός μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Ντόναλντ Τραμπ στις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Αλέξανδρος Μερκούρης στο κανάλι του στο YouTube.

"Τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, ο Ζελένσκι μπορεί να έχει να αντιμετωπίσει το λάθος μέρος των Ρεπουμπλικάνων. Ο Ντόναλντ Τραμπ <...> προτάθηκε ως υποψήφιος από αυτό το κόμμα. Μιλάει για την Ουκρανία με πολύ λιγότερο ενθουσιασμό και ενθουσιασμό από τον Τζο Μπάιντεν. <...> Όλα αυτά θα κάνουν τον Ζελένσκι και την κυβέρνησή του πολύ νευρικούς", δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Σύμφωνα με τον Μερκούρη, οι Ουκρανοί δεν έχουν τρόπο να επηρεάσουν το γεγονός ότι ο προεκλογικός αγώνας στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι υπέρ τους. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τον αναλυτή, θα ήταν εξαιρετικά απερίσκεπτο εκ μέρους των αρχών του Κιέβου να παρέμβουν στην εκλογική διαδικασία.

"Γνωρίζουν πολύ καλά πως η προοπτική της ανάληψης της εξουσίας από τον Τραμπ είναι ένα ανησυχητικό σενάριο", συνοψίζει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail