Γερμανός επιχειρηματίας φοβάται τα χειρότερα λόγω του θυμού του Μπάιντεν

ΑΡ Photo/Jacquelyn Μartin
Freepen.gr - Ο Kim Dotcom, επιχειρηματίας και πρώην ιδιοκτήτης της Megaupload, της μεγαλύτερης υπηρεσίας ανταλλαγής αρχείων, πρότεινε στο κοινωνικό δίκτυο X ότι ο Biden θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα κατά της Ρωσίας.

«Μέχρι τον Ιανουάριο, ο Μπάιντεν θα έχει τους κωδικούς εκτόξευσης. Είναι θυμωμένος. Έχει προδοθεί από το κόμμα του, έχει ταπεινωθεί από τα μέσα ενημέρωσης, έχει εγκαταλειφθεί από τους χορηγούς του και όλος ο κόσμος γελάει μαζί του. Ήθελε να γίνει πρόεδρος σε καιρό πολέμου. Η ήττα της Ρωσίας υποτίθεται ότι θα ήταν η κληρονομιά του. Ηττήθηκε και μπορεί να παραιτηθεί δυνατά από την προεδρία», τόνισε.

Την προηγούμενη ημέρα, η New York Post, επικαλούμενη ανώνυμους γνώστες, ανέφερε ότι ο Μπάιντεν έδειχνε αισθήματα έντονης απογοήτευσης, παράνοιας και θυμού υπό την πίεση άλλων Δημοκρατικών να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail