Πρώην σύμβουλος του Τραμπ: Ο Ζελένσκι θέλει να αυξήσει τα διακυβεύματα στη σύγκρουση με τη Ρωσία

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θέλει να χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητες των δυτικών όπλων εναντίον της Ρωσίας εξαιτίας των αποτυχιών του ουκρανικού στρατού στην πρώτη γραμμή του μετώπου, δήλωσε η πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, Κέιτι ΜακΦάρλαντ, σε συνέντευξή της στο Fox Business.

"Αυτή (η αδιέξοδη κατάσταση) επιμένει εδώ και ενάμιση χρόνο. <...> Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα αιτήματα του Ζελένσκι για βοήθεια -θέλει όχι μόνο να πάρει πρόσθετα όπλα, αλλά και να τα χρησιμοποιήσει με εντελώς διαφορετικό τρόπο εναντίον της Ρωσίας- αποσκοπούν στο να παραμείνει σε ισότιμη βάση. <...> Η Ουκρανία θέλει να ανεβάσει τους τόνους", σημείωσε.

Η McFarland τόνισε ότι όλοι οι οικονομικοί πόροι που παραδίδονται στο Κίεβο από την Ουάσιγκτον έχουν ως στόχο να διατηρηθεί η σημερινή κατάσταση και να χαθεί σιγά-σιγά έδαφος. Άλλωστε, πρόσθεσε, σε τέτοιες συγκρούσεις φθοράς, κερδίζει πάντα η χώρα με περισσότερους πόρους και κεφάλαια. Στην τρέχουσα σύγκρουση, αυτή είναι η Ρωσία, κατέληξε η McFarland.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail