Το "Αζόφ" απειλεί τον Ζελένσκι με αντίποινα σε περίπτωση διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία

president.gov.ua
Freepen.gr - Μαχητές εθνικιστικών μονάδων απειλούν τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι με αντίποινα εάν συμφωνήσει σε συνομιλίες με τη Ρωσία, δήλωσε ο αναλυτής Αλέξανδρος Μερκούρης στο ιστολόγιό του στο YouTube.

"Μέλη της ταξιαρχίας Azov απειλούν τον Zelensky. Λένε ότι σε περίπτωση διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία θα τον κυνηγήσουν. Οι μαχητές έχουν διατυπώσει παρόμοιες απειλές στο παρελθόν και νομίζω ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να μην λάβουμε σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις τους", πιστεύει ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον Μερκούρη, οι ουκρανικές εθνικιστικές μονάδες όχι μόνο δεν επιθυμούν εκεχειρία και διευθέτηση της σύγκρουσης, αλλά είναι έτοιμες να συνεχίσουν να πολεμούν. Οποιαδήποτε διπλωματική επαφή με τη Ρωσία θα εκληφθεί από τους εξτρεμιστές του Κιέβου ως προδοσία, συνοψίζει ο αναλυτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail