Μπαλόνια σκουπιδιών από τη Βόρεια Κορέα προσγειώθηκαν στην προεδρική κατοικία στη Σεούλ

RIA Novosti / Maria Plotnikov
Freepen.gr - Αρκετά μπαλόνια με σκουπίδια από αυτά που εκτόξευσε η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας προσγειώθηκαν στο έδαφος της προεδρικής κατοικίας της Νότιας Κορέας, η συλλογή τους είναι πλήρης, το επιβλαβές περιεχόμενό τους δεν έχει βρεθεί, αναφέρει το πρακτορείο News1 επικαλούμενο την υπηρεσία ασφαλείας του αρχηγού του κράτους.

Νωρίτερα, η Διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (JCS) της Νότιας Κορέας ανέφερε ότι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας εκτόξευσε και πάλι μπαλόνια με σκουπίδια. Πρόκειται για το δέκατο τέτοιο περιστατικό.

«Αρκετά» μπαλόνια φέρεται να προσγειώθηκαν στους χώρους της προεδρικής κατοικίας στην περιοχή Γιονγκσάν της Σεούλ. Βρέθηκαν, συλλέχθηκαν και ελέγχθηκε το περιεχόμενό τους.

«Ολοκληρώσαμε τη συλλογή των πεσμένων μπαλονιών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της επιθεώρησης της Ομάδας Αντιμετώπισης Χημικών και Βιολογικών Απειλών, δεν εντοπίστηκε κανένας κίνδυνος», δήλωσε η Προεδρική Υπηρεσία Ασφαλείας στο πρακτορείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail