Τάκερ Κάρλσον: Ο Ομπάμα λέει ότι ο Μπάιντεν δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές

pixabay / janeb13
Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε ιδιωτικές συνομιλίες εκφράζει αμφιβολίες ότι ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές, έγραψε ο δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον στο κοινωνικό δίκτυο Χ, επικαλούμενος πηγή.

"Το tweet του Ομπάμα για την υποστήριξη του Τζο Μπάιντεν ήταν ανειλικρινές. Ιδιωτικά, ο Ομπάμα λέει στον κόσμο πως ο Μπάιντεν δεν μπορεί να κερδίσει, οπότε είναι υπέρ ενός ανοιχτού συνεδρίου", ανέφερε το δημοσίευμα.

Ο Κάρλσον αναφέρεται στο tweet του Ομπάμα, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος έγραψε ότι "υπάρχουν κακές συζητήσεις", αλλά πρέπει "να διαλέξεις ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει τη ζωή του αγωνιζόμενος για τους απλούς ανθρώπους και έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του".

Ο Carlson λέει ότι οι σχέσεις μεταξύ των οικογενειών Ομπάμα και Μπάιντεν δεν ήταν ποτέ θερμές, μερικές φορές μάλιστα ήταν "εχθρικές".

"Αλλά επιδεινώθηκαν περαιτέρω πρόσφατα, κυρίως λόγω της Τζιλ Μπάιντεν", γράφει ο δημοσιογράφος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail