«Το σχέδιο της Ουκρανίας και της Δύσης για αποσταθεροποίηση της Ρωσίας απέτυχε»

RIA Novosti / Anton Denisov
Freepen.gr - Το σχέδιο της Δύσης και του καθεστώτος του Κιέβου για την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας έχει αποτύχει πλήρως, δήλωσε ο στρατιωτικός αναλυτής και πρώην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ Mark Sleboda σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Danny Haiphon.

«Η στρατηγική στο πεδίο της μάχης είναι απλώς να επιβιώσουν το 2024 και να δημιουργήσουν έναν άλλο στρατό για το καθεστώς του Κιέβου, ώστε να προσπαθήσει να επαναλάβει την ίδια παραληρηματική τακτική του πολέμου ελιγμών και να ηττηθεί ξανά στις ρωσικές γραμμές άμυνας στη Ζαπορόζιε. Αλλά αν δώσετε προσοχή, θα συνειδητοποιήσετε ότι στην πραγματικότητα υπολογίζουν σε αυτό που ήταν η μόνη τους ελπίδα από την αρχή - την πολιτική αποσταθεροποίηση της Ρωσίας», δήλωσε ο Sleboda.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, το σχέδιο αυτό δεν οδήγησε πουθενά.

«Υπήρχε η πεποίθηση ότι οι αντιρωσικές κυρώσεις θα είχαν τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά οδήγησαν στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα και το ΑΕΠ της Ρωσίας αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό από αυτό των ΗΠΑ. Προφανώς, το σχέδιο αυτό απέτυχε πλήρως», πιστεύει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail