Αυστραλή πήγε ταξίδι στο Παρίσι και έζησε πενταπλό εφιάλτη το βράδυ του Σαββάτου

pixabay / Pexels
Freepen.gr - Μια πολίτης της Αυστραλίας έπεσε θύμα βιασμού από «πέντε αφρικανού τύπου άτομα» κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Παρίσι, με τη γυναίκα να καταφεύγει σε ένα εστιατόριο μετά τη δοκιμασία τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, γράφει το rmx.news.

Στις 5:00 π.μ., η 25χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μπήκε σε ένα μαγαζί με κεμπάπ στο 18ο διαμέρισμα, που βρίσκεται στη λεωφόρο Boulevard de Clichy. Είπε στο εκεί προσωπικό πως μόλις είχε πέσει θύμα βιασμού από πέντε άτομα.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και ανέκρινε το θύμα. Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε βιαστεί από «πέντε άνδρες αφρικανικού τύπου», σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο JDD. Η γυναίκα ήταν εξαιρετικά τραυματισμένη και μεθυσμένη, με τους τραυματιοφορείς να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο Bichet.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δικαστής που χειρίζεται την υπόθεση κάλεσε μια εξειδικευμένη υπηρεσία για αλλοδαπά θύματα και η νεαρή Αυστραλή θα σταλεί πίσω στη χώρα της τη Δευτέρα. Προς το παρόν, η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τις ακριβείς συνθήκες της επίθεσης και δεν έχει υπό κράτηση υπόπτους. Οι ερευνητές υπολογίζουν ότι το σύνολο των καμερών παρακολούθησης στην περιοχή θα τους δώσει στοιχεία και ενδεχομένως να συλλάβουν τους υπόπτους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail