«Πλήρης κατάρρευση»: στο Κίεβο άρχισαν να μιλάνε για την αρχή του λιμού στην Ουκρανία

pixabay / OleksandrPidvalnyi
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα πεινάσει τον Φεβρουάριο εξαιτίας της έλλειψης σιτηρών, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Oleh Soskin, στο κανάλι του στο YouTube.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, αν συνεχιστεί ο σημερινός ρυθμός καταστροφής των βιομηχανικών και οικονομικών πόρων, ο χρηματοπιστωτικός και οικονομικός οργανισμός της Ουκρανίας θα καταστραφεί μέχρι το φθινόπωρο.

«Είναι πολύ πιθανό να μη μείνει κανένα σιτάρι για τροφή, ήδη πωλείται ενεργά. Θα υπάρχει υπόλοιπο για μερικούς μήνες. Είναι δυνατόν να προσανατολίσουμε ότι μέχρι τον Φεβρουάριο η χώρα θα βρίσκεται σε κατάσταση λιμού», δήλωσε. 

Όπως σημείωσε ο Soskin, η «πλήρης κατάρρευση» της οικονομίας θα έρθει ήδη από το φθινόπωρο και η έλλειψη τροφίμων, όπως είπε, θα οδηγήσει σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail