«Κάποιοι χρησιμοποιούν τον ηλικιωμένο άνδρα μόνο για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς»

ΑΡ Photo/JacqueΙyn Μartin
Freepen.gr - Την Τετάρτη, ο Μπάιντεν έκανε δύο φορές σκανδαλώδεις διατυπώσεις στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, οι οποίες δείχνουν ότι είναι καιρός να εγκαταλείψει άμεσα το αξίωμά του, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ σε δήλωσή του στο κανάλι του YouTube Our Country Our Choice.

Την Τετάρτη, ο Μπάιντεν έκανε δύο φορές σκανδαλώδεις διατυπώσεις στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσινγκτον. Παρουσίασε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως "πρόεδρο Πούτιν" κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και αναφέρθηκε στην αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις ως Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο ΜακΓκρέγκορ βλέπει τα λάθη του προέδρου ως ένδειξη της σταθερής επιδείνωσης των γνωστικών του ικανοτήτων.

"Κύριε Πρόεδρε, σας ζητώ για το καλό της χώρας μας να παραιτηθείτε αμέσως. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά είναι επίσης η σωστή", πρότεινε ο συνταγματάρχης στον Μπάιντεν.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό, οι άνθρωποι που επιτρέπουν στον Μπάιντεν να εργάζεται στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν τον ηλικιωμένο άνδρα μόνο για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς. Υπενθύμισε πως ο εκφοβισμός ηλικιωμένων ανθρώπων τιμωρείται από το νόμο σε ορισμένες πολιτείες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail